Fredag!

Oh, har så många bloggar att läsa ikapp. Har inte hunnit sitta vid datorn på några kvällar. I onsdags hade vi fest för rektorsområde 1 (Karlholmsbruk, utomhus, kvällssol, grillad mat. Very nice) och igår var jag till Uppsala och klippte mig (Ösregn, storm, försenat tåg, höll på att missa klipptiden, kallt, kom hem kl nio. Inte lika nice. Men nu har värsta riset i topparna försvunnit i alla fall).

Helt galet var mycket man har att göra dessa sista veckor. Men det är roligt ändå, plus att hjärnan går på högvarv inför saker att göra i höst. I går kväll innan jag somnade låg jag till exempel och tänkte på en sak som sker den 11 augusti. Lite störd är man då, va? Men hav tålamod. Det brukar ta ungefär en vecka efter att sommarlovet har börjat, en och en halv om det varit en extra tuff termin, och sedan är alla jobbtankar försvunna ur huvudet.

Nu ska jag plocka, fixa samt kolla barn som leker med varsin kompis, och till middagen ikväll ska jag tända värmeljus i köket och lyssna på regnet utanför. Andas lite. Tänka på att det är helg. Kanske dricka ett glas vin och se dvd- box efter att barnen somnat. Sweet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0