Ledig måndag

Tog ut en inläsningsdag idag som jag får för att ha gått utbildning några dagar under våren, och HAR VARIT HEMMA IDAG NÄR RESTEN AV SKOLAN HAFT SKOLANS DAG! Helt amazing känsla. Kanske skulle man jobba 80% eller liknande ändå?

(Eller nä förresten. Lika mycket jobb och mindre lön. Heltid är bäst)

Hade först tänkt att barnen också skulle få vara lediga, men Leo ville till dagis för att de skulle ha utflyktsdag och Stella ville till skolan för att... Tja, ingen anledning alls. Hon gillar sin skola bara. Bra va? Inget ledighetsmaskande här inte, liksom. Däremot hämtade jag henne när skolan slutade 11.50, så hon var glad för det i alla fall. Efter jag lämnat Leo och innan jag hämtade Stella så hann jag och Jonas gå långpromenad innan han åkte till jobbet.

Nu är det bara tisdag, onsdag och torsdag kvar, och sedan AVSLUTNING! Så otroligt skönt. Inte för att terminen varit speciellt jobbig egentligen, men så här års känns det alltid som att man sprungit ett marathonlopp eller liknande.

För övrigt åkte jag aldrig på visningen igår. Officiellt för att huset låg lite väl ödsligt plus att det säkert säljs för mer än utgångspriset. Inofficiellt för att jag inte orkade ta mig ur mysbyxorna och åka iväg. Om jag hade åkt i mysbyxor hade mäklaren stoppat mig i dörren och sagt "Hey! Show some respect för en komma sex- miljonershuset, ditt slödder" och så hade jag fått stå på lyxiga altanen och se rikingarna strosa runt i huset.

Så jag och mina mysbyxor stannade hemma.

Nu ska jag plocka in tvätt, och sedan gå och kolla till barnen som leker med en klasskompis till Stella som följde med hem. Leo får vara hund. Ho ho, vad gör man inte för att vara med stor- tjejerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0