Mer Hemnet

Eller det här.

Fint, men känns som att de förra ägarna blivit lite väl carried away med all renovering. Plus att det var läskigt stor hall. Skulle få torgskräck varje gång jag kom hem.

Men badrumet! Spacet! Gäststugan där mamma skulle bo när hon kom på besök! Rummen! Köket!  Åh, jag dör vad fint. Cykelavstånd till jobbet skulle det vara också. (Om man är lite hurtig. Och det måste man ju vara, så här i inte- kunna- andas- i- jeansen- tider)

Rolig dialog med kompis i telefon tidigare, när jag beklagade mig över att inte komma i jeansen.
Kompis: Äh! Du köpte bara för små kläder från början!

Underbart. Ska börja tänka så i fortsättningen.

I övrigt har jag, sedan jag senast skrev:
  • Haft en soft helg med massa sol och trädgårdsfix
  • Ätit tacos i lördags med dagisbästismamman och hennes två barn
  • Bestämt med kompis att åka till Lager 157 om två veckor. Fantastiskt. Visst har jag berättat att Lager 157 är heaven on earth?! Massa Acne, Whyred, Filippa K mm till billiga priser. Barnen är hos mormor och jag får shoppingdag med lunch ute. Can't wait.
  • Påbörjat projektvecka i skolan för mina åttor. De har helt (Eller åtminstone nästan) schemabrytande, och har fått lämna in en projektbeskrivning med bla detaljerad arbetsplanering. Ska bli roligt att se när det är klart, men nästan ännu roligare att se när de arbetar. Mer fritt tänkande åt folket. De gör allt från film till roman på engelska till arbete om bilar.
  • Bestämt att jag på måndag ska ha en av mina två (Fast den andra fryser nog inne. Jag har liksom inte tid att vara borta från jobbet) inläsningsdagar för kursen jag går. Så då får jag lång helg! Sweet. Inte behöver jag någon vikarie heller, för det är en specialdag med klasstävlingar. Kommunen som ska spara in 44 miljoner och allt. Undrar om jag kan nämna detta som merit när jag söker jobb som politisk sakkunning i skolfrågor?
Nu ska jag lägga mig och läsa klart min bok.



Puss och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Chrillan

Köpte senaste Marian Keyes i lördags och har i princip sträckläst den. Att rekommendera! En förtjusande man heter den o finns på ICA på rea!

2009-06-03 @ 00:09:45
URL: http://knyttetimagen.blogg.se/
Postat av: loly

Härligt hus! Fast ni får inte plats med fler barn om alla ska ha varsitt rum. ;)

2009-06-03 @ 17:14:33
URL: http://[email protected]
Postat av: Camilla

Vilket underbart hus!!!! Jag skulle ha köpt det på studs! Helt färdigt och bara 1.600.000:-, ni skulle inte behöva lyfta ett finger på flera år och bara kunna njuta =)

köp köp köp

2009-06-03 @ 19:25:28
URL: http://camillamedc.blogspot.com
Postat av: mollya

Jädrans vilket hus!!! Helt underbart ju. Jag blev kär direkt, var till o med tvungen att kolla vart tusan Tierp ligger egentligen. Jag som alltid trott att det ligger i Skåne... ha ha.. Man lär sig alltid något nytt.

Kanske vore det värt en flytt, för ungefär samma summa hittar man liksom hus som det här: http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/438686 hos mig. Hm... mycket jobb och massa pengar. Go go för finhuset! :)

2009-06-03 @ 21:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0