Orkar ni lite mer Hemnet?

Man kan ju också köpa det här, och sedan renovera. Om man orkar? (Och med "man" menar jag typ min mamma, för vi kan inte tapetsera eller måla för fem öre) Fast trots att huset var billigt skulle det nog bli dyrt i slutändan, för både köket och badrum och alla rum skulle ju behövas fixas i ordning.

Så det glömmer vi, va?

Och köper det här istället. En miljon, havsutsikt (Nästan, i alla fall) och POOL! Har alltid drömt om en egen pool. Hade huset haft en övervåning hade jag köpt det direkt. Har liksom vant mig vid övervåning. Övervåningar är mysiga.

Ja, ja. Vad är väl en bal på slottet. Barnen sover, Jonas är på fest och här sitter jag en lördagkväll och kollar på hus.

Får jag bara visa ett sista?

Det här har varit till salu ganska länge. Kanske skulle man ringa och säga "Om vi får köpa det för 600 000 så tar vi det i morgon", och hoppas på det bästa? Fast så frågar jag mig själv "Kan man verkligen bo i Karlholm?!" Efter ungefär en halv sekunds betänketid svara jag "Nä, det kan man inte", och så glömmer vi både det huset och poolhuset och går vidare i livet.

Nu ska jag gå ner och se på de sista två avsnitten av min nuvarande dvd- box ("Dirt" med bla Courtney Cox. Inte speciellt bra, men en box är ju alltid en box. Som vi brukar säga). Ha en bra kväll, darlings!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0