SEMESTER!

En smula sorgligt var det dock att hämta Leo, eftersom det var hans sista dag på småbarnsavdelningen. I höst börjar han på avdelningen med 4- och 5- åringar. Han har haft världens mest underbara dagisfröknar i hela världen, så det känns lite tråkigt att han inte ska gå där längre, men de på avdelningen bredvid är bra de med.

Och stort med avdelningsbyte, det är det ju. Min stora lilla kille.

När jag låste dörren till arbetsrummet och gick genom uppehållsrummet och korridoren tidigare i dag fnissade jag för övrigt lite för mig själv och tog några skutt- steg. Sommarlov till den 10 augusti! God damn vad fantastiskt, underbart, otroligt skönt.

Nu ska jag fortsätta plocka in ren tvätt i garderober (Som kanske inte är så ren längre efter att ha legat i tvättkorg på golvet i typ en vecka? Äh whatever. Har man inte hunnit så har man inte hunnit) och sedan laga mat. Dammsuga vardagsrummet. Kanske se på "Mamma Mia" med barnen efter maten och ha fredagsmys fast det är torsdag.

När barnen somnat ska jag se första avsnittet av "Ghost Whisperer" säsong 2 (Länge leve dvd- boxen), äta Toblerone och dricka ett glas vin. BECAUSE I'M FUCKING WORTH IT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0