Vill svettas

Stella aka "Skulle kunna leva i ett rum som ser ut som en soptipp och couldn't care less om det inte vore så att mamma säger till mig att städa med jämna mellanrum" håller på att städa sitt rum, och lyssnar på musik samtidigt. Nyss var det en låt som jag ibland brukade ha som finallåt under mina aerobicsledar- år, och jag kände mig plötsligt helt desperat efter att träna igen.

Bra musik! Få svettas! Träna! Orka! Bli pigg och glad efteråt!

Men jag kommer ju inte iväg. Åh, blir så less. Dessutom finns det inget träningsställe som är bra här, så om jag ska köra de saker jag tycker är roligt (Aerobics, Step, Body Combat eller Box) så måste jag åka till Uppsala. Tåg, promenad, träning, promenad, tåg tillbaka. Alternativt köra bil tio mil tur och retur för ett träningspass. Verkar lite väl ambitiöst, va?

Men ändå. Jäklar vad jag saknar att träna.

Vad sa ni? Vad jag åt till lunch idag? Pannkakor, sylt och glass, tackar som frågar. Hej då från signaturen "Mycket snack och lite verkstad"

(Men i morgon ska jag ut och gå på förmiddagen. Alltid något. Skulle ju kunna börja springa, om det inte vore så att springning, om möjligt, är ännu tråkigare än att gå. Och jag vill ju träna för att det är roligt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0