Avd. Det var då också en dag att välja att sova middag på

Leo hade feber inatt, så han och Stella var hemma med Jonas idag tills jag kom hem klockan fyra och bytte av honom när han åkte till jobbet. Skiftbyte i dess ädlaste form.

I alla fall mår lilla Skrutten mycket bättre nu, bara det att han har sovit middag mellan klockan halv fyra och halv sex. Inte en helt praktisk tid att sova middag på. Försökte väcka honom några gånger, men han bara sov sött vidare där i soffan. Detta gör att läggdagstiden har blivit lite förskjuten.

Och vad gör det, då? Undrar ni. Jo, ganska mycket med tanke på att det tydligen ikväll är säsongspremiär av "Desperate Housewives". Oh my God I am going to miss that. Och Oh my God I am going to die.

Ah well. Vad är väl en bal på slottet. Det viktigaste* är ju att Leo är frisk.

* = Egentligen är det viktigaste att Leo är frisk OCH att de kanske, kanske hinner somna. De har nyss släckt lampan och klockan är tio i nio. Sannolikheten för att de ska ha somnat klockan nio är väl...Tja, 0,009% eller nåt.

Eller P (Mamman får se sitt favvo-program) = 0,009%. Viktigt med ett matematiskt språk, säger matematikläraren i mig.

Håller tummarna i alla fall att Leo somnar snart, och att han förhoppningsvis sover hela natten. I natt låg han och pratade och sjöng i feberdimman ungefär mellan klockan ett och klockan fyra. Inte konstigt att han var trött i eftermiddags, stackarn. Fast nu är han laddad med både våffel- middag och rump- Panodil. Bra för både kropp och själ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0