Crap day

Och då menar jag verkligen, VERKLIGEN crap day. En sådan där som är själva definitionen av en crap day. Om ni skulle slå upp ordet Crap day i ett lexikon skulle det vara en bild på den här dagen. Om tjugo år kommer frågan "Vad är en crap day" komma upp i frågetävling på TV, och då kommer de tävlande att berätta om idag.

Ja. Ni kanske fattar? Eller ska jag fortsätta? Nähä, inte det.

Kan inte skriva så mycket mer eftersom det är en jobbgrej, men det är en sådan sak som får en att vilja gå och lägga sig under en kudde i soffan och låtsas som ingenting. Men det kan jag såklart inte göra, eftersom det ingår i mitt jobb att aldrig låtsas som ingenting. Snarare måste man alltid reda i allt, hur tungt och jobbigt det än må vara.

ÅÅHHHHHHH! Kan inte bara alla barn och ungdomar bli snälla mot varandra?! Please?

Men det är bara att ta ett djupt andetag och fortsätta. Även om saker känns tunga ibland. Ibland kan jag tycka att vi lärare borde tjäna ungefär 45 000 i månaden, för vi är både kunskapsförmedlare och psykologer och konfliktlösare och idésprutor och socionomer och poliser och ordningsvakter och God knows what.

Nu ska jag lägga mig i soffan och inte lägga huvudet under en kudde men däremot se en massa "Vänner"- avsnitt. Ska precis börja på säsong 9. Fungerar rätt ok det med. Kanske äta glass och kolasås till? (OBS! Inte hemgjord kolasås. Hemgjord kolasås är hell on earth)

Ja, så får det bli.

Och kryssningen, då, undrar ni? FUCKING WONDERFUL säger jag. Oh yes. Vi gick och la oss halv fem. Bara en sån sak, liksom. Berättar detaljerna sen!

Kommentarer
Postat av: Tina

:-)



Du skriver bra!



Och ja, skulle inte heller tacka nej till 45 K. Du glömde att vi dessutom är extramorsor, storasyrror, städerskor, mentala boxbollar och sjuksystrar.



Tack för supporten igår också! ;-) Var bra, appreciate it!



Kram Tina

2009-03-09 @ 21:57:35
URL: http://meanwhilesomewhereelse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0