VAB

Stackars Stella skulle gå till skolan idag efter att ha varit hemma i tre dagar med feber, men så vaknade hon i morse med 39 graders feber. Tårar: "Men jag LÄNGTAR till skolan!".

Skruttan. Hon var helt feberfri igår, och Leo med, men så tog det tydligen om igen. Leo har ingen feber men är fortfarande lite hostig, så han får vara hemma idag med. Och Jonas hann åka till jobbet tidigt, så idag var det min tur att vara hemma.

Men inte klagar jag för det, inte. Oh nej. Att mysa hemma med febriga och en smula hostiga barn är ju nästan som en bonus under en jobbig jobb- vecka. Mysbyxor och långfrukost. Hinna tvätta och städa lite. Sitta i soffan och se på morgon- Bolibompa. Bädda sängen. Packa upp det sista ur resväskan från i helgen, som stått i ett hörn i vardagsrummet sedan söndag kväll.

Och barnen har fått rostat bröd och O'boy i soffan, så de går det ingen nöd på. Hoppas bara att inte Leo feber smittas med feber igen, för då är de väl sjuka till sommarlovet. Blir en lugn dag idag med lite legobygge eller ritande i soffan på sin höjd. Hoppas att Stellas feber går över snabbt.

I morgon är det Jonas tur att vara hemma igen, för då ska jag ha nationellt prov i engelska med några av mina special- elever. Hoppas, hoppas, hoppas de klarar det.

Hoppas. Hjälp mig att hålla tummarna?

Nu: Gå ner och sätta mig bredvid barnen och se på lite mer morgon- Bolibompa. Efter det kanske duscha? Eller plocka iordning lite i vardagsrummet? Sweet hemma- life (Förutom Stellas feber. Den är inte sweet. Stackars liten)

Kommentarer
Postat av: Anna

Usch vad jobbigt med en massa feber! Har själv varit hemma hela veckan ed magsjuka, men börjar bli bättre nu. Och lite mysigt är det ju att vara hemma även om det är bajs att vara sjuk!

Kram på dig min vän! :)

2009-03-12 @ 14:18:16
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0