Ansiktsbehandling

Jag vet inte, jag. Det där med att folk smörjer in en och masserar och håller på. Ska det vara nåt? Trodde att det skulle vara ansiktsbehandling med skrub och mask och fix och allt (De andra i arbetslaget hade massage, men over my dead body att jag genomlider massage. Det gör ju ont), men hon smörjde bara in med olika krämer och masserade ansiktet. Nöp i halsen och hade sig.

Om jag får välja mellan att bli nypt i halsen och sitta i soffan och bada fotbad och se en dvd- box( Till exempel), så tycker jag nog att det senare är mer avkopplande.

Andra saker som inte var så avkopplande:
  • Att i rummet bredvid satt en man vid en dator. Klick klick klick lät det hela tiden
  • Att behandlingen var på nionde våningen. Vet ni hur man tar sig ut från nionde våningen om det börjar brinna? Inte jag heller, men jag hade gott om tid att tänka på det under den timslånga behandlingen
  • I övrigt är jag inte så bra på att Ligga stilla i en timme och göra ingenting, så jag låg och planerade en massa saker till jobbet. Typ terminsstart i höst och sådant. Tänkte "Äh, vad fan. Lika bra att tänka på något vettigt medan jag bara ligger här". Fast ett tag tänkte jag på vår altan. Det är rätt avkopplande.
  • Att jag såg ut som en blank, rosa gris efer behandlingen. Är inte tanken att man ska bli lite snyggare? Eller är meningen med ansiktsbehandling bara att det ska vara skönt?
En sak som dock var avkopplande:
  • Huvudmassagen. Att bli pillad i håret, aaaaah
Fast huvudmassagen gjorde att jag blev alldeles rufsig i håret, så jag satt och åt middag osminkad, blank i ansiktet och med hår som ett fågelbo. Stackars mina kollegor som var tvungna att ha denna misär som middagsgäst. Men maten var god.

Roligast var min kollega som, liksom jag, inte har det här med massage som sitt främsta intresse.

Kollega (När hon kom tillbaka efter massagen): Alltså, jag DÖÖÖÖÖÖR! Jag skulle ha fotmassage, men han bara "Nej, nej, av med byxorna!" Och jag som hade stringtrosor idag! Och håller på att spara ut hår på benen till vaxning innan semestern. Har typ slagit rekord i försöka- dra- i- tröjan".

Så sammanfattningsvis: Middag och trevliga, roliga kollegor: Fem stjärnor. Ansiktsbehandling: En halv stjärna (Hade varit en om jag sluppit höra datorn)

Kommentarer
Postat av: Chrillan

Haha, du är underbar! Det lät faktiskt inte så proffsigt, men när du, jag och Karin äntligen tar vår SPA-helg så ska vi ha det mycket bättre!



All massage gör inte ont, testa taktil massage! Det är långsamma strykningar som utlöser endorfiner så man blir lealös som en katt. Jonas kan väl öva på dig innan ni ska sova? Roligt för honom! Kram jag

2009-05-08 @ 10:04:21
URL: http://knyttetimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0