Itchy bitchy humör

Har varit på dåligt humör hela dagen. Usch. Har i och för sig hållt lektioner som vanligt (Hade dock inte så många idag) och skärpt till mig och varit normal och glad, men känns som att jag annars gått runt med en arg rynka mellan ögonen.

Vet egentligen inte varför. Allt är väl bra? Snart sommar och allt. Slutspurt på jobbet. Läget under kontroll.

Men har ändå den här kliande, irriterande känslan. Ni vet när det känns i hela kroppen? Har några elevärenden med mig hem under huden. Tänker och oroar mig hur det ska gå för dem. Känner mig arg över andra elever som arbetar under sin förmåga. Tänker på alla dem som inte ens har vett att slänga skräp i papperskorgen. Irriterar mig på elever som inte kämpar för fem öre och sedan är det vårt fel när de inte klarar målen. Funderar över om jobbet är värt allt slit?

Men det är det såklart. Ibland har man sina svackor bara.

Förutom det så ser vårt hus ut som en soptipp och jag hinner inte städa. Eller orkar inte, rättare sagt. Så tänker jag på alla de som alltid har sådana fina, välstädade hem och så blir jag irriterad över det. Hur hinner folk?! Irriterar mig också en smula på att jag aldrig tränar och att mina jeans inte riktigt sitter som de ska. Jävla skit.

Så. Kort sagt: Jag är arg, trött, tjock, irriterad och har stökigt hus. What a fabulous life.

Annat jag gjort idag (Förutom ovanstående):
  • Varit på dagisfest. Sjungande barn, ballonger, pannkaks- picknick och iskallt.
  • Suttit vid datorn här hemma med dagisbästismamman och kollat stugor och priser medan barnen lekt. Vi ska åka till Astrid Lindgrens Värld med dem i sommar. Ska bli jättekul.
  • Struntat i att städa och skrivit detta inlägg istället.
Kanske inte världens mest effektiva sätt att få fint hemma, men i alla fall. Skönt att klaga av sig en smula.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0