Oh the sweet summer nights

Igår kväll kom min kompis K och hennes dotter (Stellas gamla dagiskompis) över och åt middag. Very nice. Efter maten satt vi ute på varsin stol på gräsmattan och beundrade nystädade (Men inte inoljade) altanen, solade i kvällssolen, pratade om livet och Hemnet och massa annat, drack varsin folköl och allmänt hängde medan barnen plus några grannkompisar hade disco på gräsmattan.

Kändes som sommarlov.

Very nice det med.

Idag ska jag stoppa in barnen i bilen efter maten och göra lite ärenden. Behöver köpa träolja till altanen (Har läst någonstans att man måste olja in träet om man har gjort ren det, annars slits det för mycket. Någon altan- insatt människa som läser som vet?), och sen ska jag köpa sallad att sätta i en av rabatterna.

I love my trädgård. Alldeles lagom liten och fin. I helgen ska vi klippa gräsmattan och ställa ut altanmöblerna.

Kommentarer
Postat av: Chrillan

Träoljetips: Du behöver olja, en skurborste och en trasa. Det är bra att hälla på ordentligt och gnugga in bit för bit med skurborsten och sedan låta det dra typ över natt. Har all oljan försvunnit då så kan man hälla på mer, annars torkar man bort överflödet med trasan. Annars riskerar man kletig altan och oljefläckar inomhus. Blääää. Jag tror att oljan kan självantända, så blöt ner trasan efteråt och typ kasta den. Lycka till!

2009-05-22 @ 20:20:40
URL: http://knyttetimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0