Om ESC och Melodifestival

Undrar ni varför jag inte skriver om någon schlager? När jag var liten var jag minst lika engagerad i den stora Eurovisionsschlagerfestivalen som i den svenska, men de senaste åren har jag inte brytt mig så mycket. Man sitter ändå där och tröstäter godis och chips fast man egentligen mår illa, bara för att Sverige ligger sist. Plus att alla semifinaler är en aning tjatigt. Tittade faktiskt inte ens i tisdags, utan såg "Desperate Housewives" istället... Undrar om jag blir petad ur Melodifestivals- fancluben nu?

Fast jag såg när Malena gick vidare. Det gjorde jag. Fränt! Så på lördag ska jag såklart titta. Stella ska även få se sin första Europa- final. Känner att det är en viktig uppfostringsdel, detta att lära sitt barn att älska Melodifestivalen.

Bäst är när vi lyssnar på "Moving on" i bilen och gör likadan handrörelse till tonartshöjningen. "Nothing will BREAK. ME. DOWN...". När hon är fjorton skulle hon hellre dö än att ha en mamma som viftar med handen i bilen, men än så länge älskar hon det. Viktigt att njuta av the moment.

Note to self: Köpa mycket godis och chips till lördag. Blir nog tröstätning då med. Men maybe baby har vi en chans, visst?

Kommentarer
Postat av: Terése

HAHA, Du är en störtskön morsa.



Jag tänker också på det där, att man kommer bli den pinigaste morsan i hela världen. Inte för att du är pinig. På något sätt. : )

2009-05-19 @ 23:11:40
URL: http://mellisplace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0