Det rafflande slutet:

Lite otippat höjde det andra paret med mer än tio tusen i morse. Inte med så mycket så att vi tänkte hoppa av, men tillräckligt för att vi skulle fundera lite extra.

Så jag funderade lite extra, ringde till Jonas för säkerhets skull- Och höjde jag med! Sedan gick det en timme, och sedan höjde de igen. Med tio tusen. Crap. Egentligen var priset nu över vår övre gräns. Bara yttepytte över, men i alla fall. Så jag skrev " Vi väljer att inte lägga något mer bud" i sms'et och satt sedan flera minuter med tummen en millimeter över "Skicka"- knappen. Oh, the ångest! Rådslog med några kollegor (Som sa "Köp! Köp!"), men fick sedan så ont i magen av förlorat- hus- sorg att jag inte skickade något sms utan gick iväg och hade min sista lektion för dagen istället.

Saken var ju den att de bara höjt med 10 000. Kan man förlora ett hus med 10 000?! Nä, det kan man faktiskt inte. Så jag tog ett djupt andetag, tog upp telefonen, och skickade iväg ett sms där jag höjde med 10 000 jag med. Och sedan dess har vi inte hört något från mäklaren! Och detta var klockan tre i eftermiddags!

Har varit alldeles "Oh my God, tänk om jag precis köpt ett hus?!"- yr hela kvällen, men har nu börjat fundera lite. Om man väljer att inte lägga något mer bud, så säger man väl det direkt? Känns märkligt att vänta ett halv dygn tills man hoppar av budgivningen. Därför har vi konstaterat att de säkert vill ha det här huset till vilket pris som helst, och typ ska till banken i morgon för att fixa mer lån. Och lägger de ett bud i morgon, så hoppar vi av, för mer än vad det ligger på nu vill vi inte betala.

Alltså!

Scenario 1: Jag får ett sms från mäklaren i morgon, där han säger att vi fått ett hus! (Eller fått och fått...)

Scenario 2: Jag får ett sms från mäklaren i morgon, där han berättar vad de andra lagt för bud varpå jag skriver tillbaka "Vi väljer att inte lägga mer bud (Hoppas källaren är fuktskadad)"

Ja, jäklar. Hoppas på scenario 1, men samtidigt blir jag inte totalt deprimerad av scenario 2. Onekligen blir ju det billigare...

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag håller tummarna för scenario 1!!! Uppdatera så fort du vet! :D

2009-11-20 @ 08:15:49
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh vad jag håller tummarna!!!!

Berätta så fort du vet nåt.



Kraaaaaaaaam

2009-11-20 @ 10:47:59
URL: http://camillamedc.blogspot.com
Postat av: mollya

ooohhh va nyfiken jag är. Håller tummarna som attans. kram

2009-11-20 @ 19:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0