En smula hus- depp

Just nu känns det som att vi aldrig, aldrig kommer att hitta ett hus. För det första kommer det inte ut så många hus till salu i den här lilla stan (Byn?), för det andra blir det säkert budgivning like cazy när ett drömhus väl kommer ut, och för det tredje lär det väl alltid dyka upp något barnbarn eller kusin eller moster till en jobbarkompis eller bekants bekants eller whatever som tar huset i sista sekund.

Jävla skit.

Men, men. Intalar mig att det nog inte var meningen att vi skulle ha det där huset. Dessutom hade det inget badkar, en källare som var lite läskig (Skulle hellre dö än att gå ner och hänga tvätt en blåsig novemberkväll när Jonas jobbade), bara fyra sovrum, gammal kyl och frys samt trädgård mot ganska stor väg. Kanske spökar även mannen till tanten som nu äger huset? Ja, det gör han nog alldeles säkert nu när jag tänker efter.

Hoppas han spökar extra mycket till hus- stjälande barnbarnet.

Eller ja. Det gör han antagligen inte eftersom det även är hans barnbarn. Men man kan ju alltid hoppas?

Men det finns även ljuspunkter i veckan. Som:
  • Tröstsshoppande av en tröja, en stickad kofta och ett linne i Uppsala igår (Var på ett studiebesök med min klass och fick sedan någon timme fritt på stan)
  • Eleven som skrev MVG på provet idag och höjer sitt betyg. Kul!
  • En annan elev som skrev VG på provet. Hennes första matte- VG. Fränt!
  • Bra avsnitt av "Desperate Housewives" igår
  • Ska hem till min kompis A på fredag på After work/ middag/ vindrickande/ Spa/ badtunne- bad. Hon har nämligen en badtunna på sin altan. Att sitta i bikini i en badtunna en fredagkväll tillsammans med tre kompisar och ett glas vin (Eller fem) ska bli alldeles, alldeles lovely.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0