Avd. Roligare kan man ju ha en tisdagkväll

En av Stellas kompisar har fått löss, meddelade mamman, och när jag kammade såg jag att även Stella har fått det. Och jag. Och Leo.

Trevligt. Så ikväll har det varit löss- sanering. Schampo, spray, kamning. Jag dör vad äckligt. Känns som det kryper överallt, och trots att vi bytt sängkläder i allas sängar så vill jag inte gå och lägga mig.

I övrigt så är det ganska tungt på jobbet. Där fick jag för mitt "Oh, vad det inte gör något att det är måndag"- text. Svåra elevärenden som gör att man bara vill ta med barnet (Eller barnen. Är ju inte bara en...) hem, bädda ner det, ge varm choklad, säga att allt kommer bli bra. Det gör ont i hjärtat när barn inte har det bra.

Inte vet vi något mer om huset heller. Det är inte sålt, men vi kan inte lägga ett bud förrän vi fått lånelöfte. Och det får vi eventuellt bara när vi fått vårt hus värderat.

Dessutom har jag suttit på konferens hela dagen med ledningsgruppen, och har nu en smula ont i benen. I hate sitta still en hel dag.

Så för att summera: Löss, tunga elevärenden, inget hus men däremot ont i benen. Nu ska jag gå ner och se ett avsnitt "Medium" och äta en chokladboll kvar från i fredags. Alltid något.

Kommentarer
Postat av: Lina

åh fy för löss, ja då har du jobb de ska gudarna veta, de e ju inte bara schmponering o byte av sängkläder utan ALLT av, tyg kuddar, sängkläder, täcken måste saneras med kyla, har du tygsoffa?? det kan finnas i den oxå, mössor kepsar, hårsnoddar ja allt om man ska vara säker att man får bort dom. 10-14 dagar ska man luskamma sitt hår =/ så drygt och äckligt. När min dotter hade de på dagis så fick jag tala om för alla hennes vänner o kompisarna på gatan så att alla fick kolla sina barn, hoppas att du är så ärlig oxå så att ni alla får bort dessa äckliga djur =)

Hoppas att det går bra me allt



Lycka till /Lina

2009-09-22 @ 22:25:03
Postat av: Lina

Neeej vad jobbigt! :(

Hoppas onsdagen blir något bättre än gårdagen. :)

2009-09-23 @ 06:53:38
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: Camilla

Åh roligare kan man ju ha en måndag... Men vet du vad, det kan bara bli bättre! Håller tummarna för huset också =)



Kram kram

2009-09-23 @ 11:31:08
URL: http://camillamedc.blogspot.com
Postat av: Anna

Been there, done that! Lössen alltså... Jag grät som en bebis några dagar medan lilleman tog det med ro (ja, jag bröt inte ihop framför honom that is... ;) Men de försvinner! Och det gör dåliga dagar också! Såg att du ringt och har fått ditt mess! Drar till skåne idag, men jag ringer när jag får en stund över! Datumet ska definitivt kollas upp!! Massor av pussar och kramar!

2009-09-23 @ 12:26:18
URL: http://annaeleonora.blogg.se/
Postat av: Anna

Det där lät ju inte skoj alls! Stackare! Håller alla tummar jag har för huset dock. Heja!

Puss och kram

2009-09-23 @ 21:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0