Målbild

ICA och Konsum här i stan (Byn?) har börjat sälja Ben & Jerry's glass. Fantastiskt lyxigt.

Men jag har varit principfast och inte köpt någon tills dess att vi har flyttat in och vardagsrummet är i ordning. Tänk er fredag, ett glas rödvin, lyxglass samt ett alldeles renoverat och nya möbler- inrett vardagsrum. Till det en brasa i öppna spisen.

Sweet!

Målbilder är bra. Bra och viktiga. Just nu sitter jag till exempel inklämd i ett hörn i sovrummet, skrivandes på datorn som står på lilla byrån som skramlar så fort jag rör vid tangentbordet (Vilket är rätt ofta när man skriver...) för att allt som låg i den är nedpackat i kartonger.

Barnen är nattade för längesedan men har inte somnat än, för de stör varandra hela tiden. Har liksom inte kommit in i någon riktig nattningsrutin efter sommaren.

AHHH!

Jag vill flytta. NU! Men bara några nätter till, sedan kan de somna i lugn och ro, stora kan ligga och läsa själv under tiden jag nattar lilla, jag kan gå omkring i hela huset och inte sitta fast vid datorn när de ska sova (Trappen knakar så mycket att om jag bara skulle tänka tanken att gå ner hör jag "Mamma! Var ska du?!")

Men själva packandet har onekligen sin charm. Det har det. Idag hittade jag till exempel flip- flops och sommarskor från förra året. Dessa har jag undrat över var de är ungefär en gång om dagen hela sommaren. Se där! Nu är visserligen sommaren slut, men ändå.

Jag har även hunnit titta igenom mina fotoalbum från åren i Uppsala. Åh, vilken nostalgi. Nollning, nationer, kräftskivor, korridorsliv, room- mates liv i lägenhet, träffade Jonas, Valborg, Klubbverk på ÖG, påsk i sommarstuga med klubbverksgänget, alla fantastiska kompisar. En del finns kvar. En del har jag inte den blekaste aning om vad de gör. Men de finns i mitt hjärta. (Och säkert på Facebook. Vem vet. En dag kanske jag går med i facebook- sekten bara för att hitta alla Uppsala- Finingar igen?)

Och när jag tog examen låg en liten Stella i min mage sedan en månad tillbaka.

Mysigt med tillbakablicks- foton ibland. Som att se en gammal favoritfilm man glömt bort eller nåt. Fast inte för ofta. Roligare att tänka framåt än bakåt.

Men nu kom jag ifrån ämnet lite. Ville mest bara säga att på torsdag flyttar vi och det ska bli så jäkla, fantastiskt otroligt KUL! Faktiskt bra att alla andra hus blev sålda till någon annan. Det var ju det här som var vårt hus! Och bara liksom väntade på oss.

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh vad spännande! Ser så mycket fram emot att få se bilder från ert nya fräna hem! :)

2010-08-23 @ 20:48:36
Postat av: Honung

Lycka till gumman!

2010-08-25 @ 11:18:16
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: mollya

Lycka till imorgon! Tääänk att få läsa första blogginlägget från HUSET :) Kram

2010-08-25 @ 22:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0