Dag med många highlights, detta

Gick upp i tid och hann allt det vanliga (Dusch, påklädning, väcka barn, frukost, komma iväg). Blev lite stressigt när vi skulle klä på oss samtidigt som tre mattläggare med tre meter långa mattrullar kliver in i hallen, vår hall som är ungefär minst i stan, men det gick det med.

Kändes ungefär som en parodi på komma- iväg- stress. Det positiva var dock att barnen tittade så storögt på stora mattrullarna plus mattläggarna att de snabbt klädde på sig av ren häpenhet. Kanske borde ha okända folk i hallen oftare vid morgonrusningen?

I alla fall. Komma iväg i tid- Check. Elev klara av nationella provet- Check. Hinna med tåg till Uppsala- Check. Äta god Kina- buffé- Check. Lyssna på fantastisk föreläsning av fantastiska John Seinberg- Check. Strosa runt på läromedelsmässa- Check. Fixa massa bra gratissaker- Check.

Och sist men inte minst: Hunnit med en sväng på stan innan tåget hem. Köpte strumpor, mysbyxor, ny sopkorg till badrummet samt tvål från Stockhome. Har ni någonsin hört mer o- glamourös shopping?

I morgon blir badrummet (förhoppningsvis) klart. Hallelujah och praise the Lord. I kylskåpet har vi en liten flaska champagne som vi tänkte dricka upp när vi hittat hus, men jag tror ta mig tusan att vi dricker upp den stående i nya badrummet i morgon kväll i stället. Fina glas och invignings- tvätta händerna. Kanske lägga i en maskin tvätt med Leos sängkläder, som han råkade kissa ner i natt?

I klädd mina nya mysbyxor. Amen ni hör ju. The glamour! The glamouor! Undrar varför inte jag får en sådan här TV- serie?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0