Update badtunna

Hur ofta tror ni att jag äter middag, dricker vin och badar badtunna med fyra kompisar? Precis. Inte så ofta. Och tror ni att jag kommer att få göra det på lördag?

Nä, för badtunnekompisens dotter har magsjuka. Typiskt. Stackars lilla dotter och stackars oss. Jag som hade sett fram emot denna badtunna i snötäckt skogsträdgård, ihop med vin och roliga kompisar, i flera veckor. Ja, ja. Vad är väl en bal på slottet? I alla fall får jag istället se Mello. Alltid något.

Nu: Gå ut och skotta så att vi tar oss ut med bilen för att handla.

Jag har fått en ny vinterjacka av mamma. Den är vit, snygg, varm och har en SSAB- logga på bröstet. Dessutom är den i herrmodell, fast storlek XS, så den sitter perfekt förutom att den är så smal nertill att jag ser gravid ut. Uteskor är också mammas gamla, kängor från 90- talet, och till mössa har jag en svart med en grävskopa framtill. Reklam för Öhrns gräv eller liknande. Mammas gamla. Täckbyxor: Svarta, köpta i panik när jag läste idrott en termin efter min lärarexamen och vi skulle ut och åka långfärdsskridskor. Jag och Jonas har dem tillsammans.

Av detta kan man utläsa att jag är totalt jättekass på att köpa nyttiga saker man behöver. Som vettiga vinter- utekläder. (Men varför köpa när man kan få gratis av mamma, som det gamla talesättet säger) Onyttiga saker är jag dock bra på att köpa. På Kupolen tisdags hittade jag till exempel en lång, svart kavaj på Vero Moda (Den i reklamen, ni vet med snygga, blonda tjejen med randig halsduk) för endast 300 kronor. The happiness! The happiness! Åh, jag kommer att vara så snygg och respektingivande på jobbet. Hur har jag klarat mig utan denna kavaj så länge?

Nu behöver jag bara köpa ett par vita Converse så är vårgarderoben fixad.

Men nu ska jag inte sitta här och tänka på våren. Först ska jag skotta snö, samt fundera ut var jag ska lägga denna snö... Vi har så stora snöhögar på framsidan att vi knappt ser ut genom köksfönstret. Men mysigt är det. Snö for President.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0