Crap

Idag var det visning på ett hus som verkade jättebra på Hemnet. Stort, fint, fräscht och bra. IRL var det också stort, fint, fräscht och bra, bara det att det enligt besiktningsprotokollet även var fuktskaderisker på en hel del ställen. Rör som behövde bytas. Sådana saker. Desutom var det tre jävla tusen (Typ) människor på visningen.

Och ingen bastu fanns det heller, fast det stod så på ritningen på Hemnet. Letade säkert i tio minuter efter den där jäkla bastun, tills jag gav upp och frågade mäklaren som sa att ritningen inte stämde.

Så inget hus. Fan också. Istället har jag bytt plats på soffan och TV- bänken samt deppat en smula att vi aldrig aldrig kommer att hitta ett hus. I alla fall känns det så idag. Just nu har jag lust att:
  1. Greppa tag i en vinflaska
  2. Gå ut och sätta mig i en snödriva
  3. Titta upp på stjärnorna och filosofera över livet och döden samtidigt som jag halsar ur min flaska, och inse att mitt depp och mina problem är ingenting annat än dagens i- landsproblem.
Dock kommer det onekligen att se lite märkligt ut om grannar går förbi och jag sitter där i vår stora snödriva utanför köksfönstret iklädd täckbyxor och med en vinflaska i handen, så jag hoppar nog över det. (Fast det är synd att ni inte bor närmare. Hade ni gjort mig sällskap då?) Istället ska jag: Städa färdigt, tvätta färdigt, natta barn. Göra en sista inspektionsrunda att alla julsaker är bortstädade.

Och soffan står på nytt ställe. Det gör den. The change! The change! (Obs. Ironi)

Ha en bra lördagkväll, kära ni, och hoppas att ni är på bättre humör än mig. Puss!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Va trist vännen!!! Ni kommer inte en lägga ett bud då antar jag. Jag hade absolut satt mig brevid i samma snödriva och smuttat på ett gott vin, och kul skulle vi haft dess utom!

Puss darling

2010-01-16 @ 19:49:48
URL: http://camillamedc.blogspot.com
Postat av: mollya

ett långt inlägg skrevs nyss, samma inlägg suddade jag just bort. Bryter ihop och går o lägger mig. Återkommer. Tills dess: KRAM!

2010-01-19 @ 23:41:57
URL: http://www.ettklickforskogen.se
Postat av: Maria

Camilla: Fast som jag kände mig i lördags hade jag nog inte smuttat, jag hade mer hällt i mig =) Men annars har du rätt. Hade absolut haft jättekul. Puss på dig!



Mollya: Åh. Lät jobbigt. Bryt inte ihop, kära fina du. Återkom gärna, och tills dess PUSS PUSS OCH KRAM och sköt om dig!!

PS. Fast ibland är det skönt att bryta ihop. På anslagstavlan på jobbet har vi en tavla där det står "Det är bara att bryta ihop och komma igen". För allt är ju inte guld och gröna skogar.

DS. och kram igen!

2010-01-20 @ 22:43:44
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0