Jaha. Och nu då?

Fick sms från Jonas idag att pensionärsparet hört av sig till mäklaren och sagt att de var intresserade. YES! Bara det att de även står i kö till seniorsboendet M, så de kunde inte lämna några garantier...

Nähä. Så vad gör vi nu? Lägger bud på det huset vi vill ha ändå, och hoppas på det bästa? Lägger ett bud på huset vi vill ha, och lägger ut vårt hus på Hemnet (Samt hoppas på det bästa...Dock ser vårt nedre badrum ut som en byggarbetsplats, så det är väl inte alldeles bra läge att lägga ut sitt hus på Hemnet)? Struntar i att lägga bud, och väntar tills Knut och Majsan (Eller vad de heter) bestämt sig?

Åker till seniorsboendet M och proppar i gamlingarna massa vitaminer så att de lever forever och ever och Bertil och Gun aldrig kommer framåt i kön?

Eller vad?

Åh, jag blir tokig av att vara stuck in the middle. Fast hellre stuck in the middle än deprimerad av att Algot och Britt- Marie sagt blank NEJ. Såklart.

Nu: Fortsätta hoppashoppashoppashoppas. Huset vi vill ha har ju trots allt varit till salu rätt länge, så kanske hinner vi få det fast vi väntar någon vecka till...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0