Social slutspurt på jullovet

Igår: Tacomidag med dagisbästisfamiljen. En smula muta för att dagisbästispappan hjälpte oss sätta i nya bilbatteriet. Nu har vi bil igen, praise the Lord och Hallelujah.

Idag: Spontan korv- och- pommes middag med en av favvo- kollegorna A och hennes två barn.

Mysigt, mysigt. Åh, jag är så glad att jag har fått sådana bra kompisar här. Jobbarkompisen A. Dagisbästismamman M. Min kompis K, som också är en mamma från Stellas gamla dagis. Dessutom har jag två grannar en bit bort, en som jobbar på mitt jobb och en annan som varit vikarie på mitt jobb för länge sedan, som jag brukar gå ut och gå med ibland.

Det är inte det stora nätverk av släkt, vänner och gamla klasskompisar som de flesta andra här har. Men det är mitt lilla mini- nätverk. And I love them!

Nu ska jag gå ner och se ett avsnitt eller två av min julklapps- dvd- box till mig själv ("Private practise". LA, hav, sol, snygga människor, privat sjukhus, lite relationer, lite sjukdomar, lyx, flärd. Lovely), dricka ett glas rödvin, äta choklad samt jäklar i  min lilla låda njuta järnet av denna näst sista dag på jullovet. Snyft. Hörde n? NÄST SISTA DAG.

Det är för sorgligt. Men, men. Det blir roligt med vt-10 också. Mina mål är:
  1. Att mina elever ska få bra resultat på NP samt gå ut i livet och gymnasiet lyckliga, starka och smarta
  2. Att jag, mina barn och min sambo ska fortsätta vara friska och lyckliga
  3. Köpa en lång kavaj (Som alla snygga modebrudar har. Ser snyggt ut. Ska ha den till randig lång tröja/ klänning och jeanstights)
  4. Köpa ett hus
  5. Fred på Jorden
Tror jag fått med allt? Ja. Jo. Det var nog allt. Vilka är era mål?

Kommentarer
Postat av: Anna

Mina mål: En lyckad praktik där jag inte gör bort mig alltför mycket, att jag sköter mig i skolan, thailandsresa i december, fred på jorden (kommer aldrig hända, men kanske ett steg på vägen iaf) och mer häng med min babydarling i tierp. Puss!

2010-01-10 @ 02:30:42
URL: http://annaeleonora.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0