Maria vs. humle 1-0

Vi har haft alldeles fantastisk humle på vår altan. Den har växt över sidan och taket sådär som att det känns som att man varit utomlands. Men i år! Helt galet. Den har fortfarande växt, men otäcka, små gröna maskar har ätit upp alla blad så att det endast återstår spretiga bladrester.

Dumma maskar.

Kanske finns det något proffsigt maskutrotningsmedel, men i så fall borde det varit gjort för länge sedan. Så ikväll gjorde jag det. Rev bort all humle. Pang bom bara. Jag hade handskar men ser ändå ut som en sommarlovsledig emo med rispor över hela underarmarma. Planen nu är att köpa fina hängkrukor med växter, samt pelargoner som får växa till sig över sommaren innan jag har dem i köksfönstret i nya huset i höst. Har fått en liten hang- up på pelargoner, nämligen. Tänk er ett kök med vita köksluckor, svart mosaikkakel, vit, liggande panel, svart tapet med vita, stora blommor.

Och stora, röda pelargoner i fönstret!

Sjukt snyggt.

En större nyhet (Om man inte tycker pelargoner är så spännande?) är att vi igår skrev kontrakt på vår bostadsrätt. Hus sålt! Hallelujah praise the Lord. Dessutom med rätt bra vinst. HALLELUJAH PRAISE THE LORD! Nu känns det bara jättekul med husplanering och renoveringsfix. Sista helgen i augusti flyttar vi. Lite sorgligt. Men mest roligt.

Har firat idag med havsbad i Rullsand samt hemlagad Thaimat på altanen. Kyckling, wokgrönsaker, kokosmjölk, röd currypasta samt buljongtärning. Hur gott som helst!

Kommentarer
Postat av: Camilla

GRATTIS till husförsäljningen!!! Va skönt, nu kan ni slappna av (ja eller hur...) resten av tiden innan ni får nycklarna till drömkåken =)Kramar i 1000Kommentar från Fredrik efter vårt samtal i måndags:

"hur länge kan ni prata egentligen" Haha!

Jag svarade att sådär var det varenda dag efter skolan på högstadiet...

2010-07-08 @ 10:19:20
URL: http://camillamedc@blogspot.com
Postat av: mollya

ja, ja , jaaaaa!!! GRATTIS! Fanken va härligt!

2010-07-10 @ 12:44:12
URL: http://www.dyraremat.nu
Postat av: Maria

Camilla och Mollya: Tack, darlings!!

2010-07-10 @ 22:13:39
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0