Mitt Hemnet- beroende botat!

Inget mer Hemnet- knarkande. Inga fler visningar. Att förlora tre hus does that to you...

Däremot kunde jag inte låta bli att kolla när min kompis K sms'ade att ett nytt hus kommit ut, och hittade det här.

Nja. Nä... Inget att hänga i julgranen, va? Känns som att vara i furu- hell. Direktverkande el och tråkig planlösning. Fult badrum. Ett hus måste kännas hemma ända in i själen, och det gjorde inte det här.

Men ett nytt hus ute, det är bra. Det är det. Det måste man ju ge dem*.

* = Lite osäker på vilka dem är i det här fallet, men någon måste man ju skylla på att det är så få hus ute till försäljning här i stan (Byn?). Är folk ovanligt oskilsmässobenägna? Lever länge? Trivs i sina hus? Verkar ju lovande i så fall.

Kommentarer
Postat av: loly

Är det inte så att utbudet under vintermånaderna brukar vara dåligt? Har för mig att jag nyligen läste att det brukar ta fart i början på april (eller när det nu börjar bli vår).

2010-03-01 @ 20:16:26
Postat av: Maria

Loly: Jo, så är det nog. Fast vi har ju letat hus sedan förra våren, ungefär, och det är verkligen helt sjukt lite hus till salu här. Fast det kanske är så det ser ut?



Mer hus ute i Stockholm, fast well, även lite fler folk där... =)



Vad tror du om tråkiga 80- talshuset då? Värt att titta på? Eller inte?

2010-03-01 @ 20:35:29
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: loly

Absolut värt att titta på. Det är väl badrummet (våtväggen som såg lite mysko bubblig ut) som kan vara ett stort men. Och så eluppvärmningen då. Vad kostar det att fixa fjärr- eller bergsvärme istället? Man får kanske räkna med att elpriset kan gå upp. Resten är bara ytskikt och lite färg på all furu så kommer det bli fint tror jag.



Tyckte förresten planlösningen var rätt bra. Det lilla rummet innanför vardagsrummet kan man ju slå ut en vägg till och göra tv-rum eller bibliotek av. Eller behålla som arbetsrum och kanske på sikt sovrum åt tonåring med privacybehov. Och bra med tre sovrum intill varandra nu.

2010-03-02 @ 09:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0