Nu vet jag hur folk gör som har det så där välstädat jämt:

De träffar knappt sina barn.

I helgen har jag sett skymten av dem ibland, och då har jag mest ropat saker som "Ta av dig skorna" eller "Sitt inte i soffan" eller "RÖR INTE FÖNSTRET!". Nu är klockan egentligen way past bedtime, men jag har inte hjärta att slita dem från leken i sitt rum. De har haft lekförbud inne hela helgen, stackrarna, och har nog längtat efter sina leksaker. I lördags satt jag till exempel och städade i Stellas barbiehus så att det skulle se fint ut på Hemnet- bilderna. Bara en sån sak.

Men nu är bilderna tagna, och vi har några veckor på oss att fixa inför visningen.

Folk tycker kanske att det är tråkigt att långhelgen är slut? Själv tyckte jag att det var rätt skönt att åka till jobbet och vila upp mig lite efter all städning...

På onsdag ska jag åka på klassresa till lägergård vid havet med mina nior. Mycket planering och jobb, men himla trivsamt bara man är där. Jag ser mig själv sitta med en kopp kaffe på en brygga, i solen, samtalande med fina ungdomar, och FÅR BETALT FÖR DET. Fantastiskt. I och för sig ingår kanske inte övertiden det blir att sova över (Och eventuellt gå ut och skrika på hormongalna tonåringar klockan fyra på morgonen att nu ÄR DET FAKTISKT DAGS ATT SOVA, men det bjuder jag på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0