Status:

Sjuk.

Damn. Började må mer och mer dåligt igår, och bilturen till pizzerian där vi hämtade våra kebabtallrik kommer jag knappt ihåg. Såg på "Så ska det låta" (Inte så kul avsnitt igår) med barnen, och gick och la mig klockan nio. Var för hes för att sjunga godnatt- sång för Leo, men han kom på att "Kanske kan jag sjunga för dig istället?". Det vill säga att han låg i sin säng och sjöng medan jag låg i min. Gullungen.

Idag har jag ont i kroppen, ont i halsen samt är allmänt hostig och hes, men jag kör på förnekelsemetoden. Häller i mig halstabletter, hostmedicin och kaffe. Kanske tar jag två Alvedon efter duschen? Sen jäklar. Är jag frisk!

Ikväll är vi egentligen bjudna på grillmiddag (Sweet!) till dagisbästisfamiljen på landet, men jag får se hur jag mår. Jag avvaktar en timme till eller två innan jag ringer och lämnar eventuellt återbud. Att missa mysig grillning med mysiga människor i stort På- landet- hus känns ju himla sorgligt.

Kommentarer
Postat av: camilla

Trist! Jag har varit rosslig i två veckor nu men slapp febern ialla fall. Varit slö i hela kroppen (jobbigt bara att cykla hem från jobbet). Men nu är jag på bättringsvägen =)

Hoppas verkligen du kryar på dig snabbt vännen!



Kramar i 1000

2010-05-01 @ 12:20:11
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna

Krya på dig!!

2010-05-01 @ 15:24:03
Postat av: Maria

Fanx sweethearts!

2010-05-01 @ 19:25:22
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0