Sweet sommarlov!

Dock. Jag har bara varit ledig en vecka, och redan känns det som om min hjärna vissnat ihop fullständigt. Från massor med jobb och plugg och allt annat till... Tja. Typ nothing. I och urplockningar av diskmaskinen och massor med bokläsning?

Barnen är så pass stora (Fem och åtta) att de leker med kompisar, spelar Wii, spelar fotboll och sköter sig hyfsat själva, förutom det där med mat och i och urplockning av diskmaskinen. Faktiskt blir det en smula långtråkigt emellanåt (Fast det kanske man inte får säga när man är en sådan med ungefär hundra veckors sommarlov?).

Mina projekt just nu:
  • Köpa två till Mårbacka- pelargoner till köket. Tänkte köpa på Ica idag, men de var inte så fina så jag ska köpa dem någon annanstans. Kanske pelargon- affären i Örbyhus? Eller Plantagen? Ack dessa beslut.
  • Åka med allt trädgårdsskräp till soptippen på tisdag. Dock känns det mest som Jonas projekt, men jag ska hjälpa till att sopa och lassa. Det ska jag.
  • ???????
Nu kom jag inte på något mer. Ni ser ju. Katastrof. Visserligen ska jag boka hotell till vår Gröna Lund- semester i juli, och på onsdag ska jag och barnen till Borlänge, men ändå. Det är liksom inget som hjärnan brinner upp av.

Ja, ja. Samtidigt njuter jag av harmonin av att göra I-N-G-E-N-T-I-N-G.

För övrigt är årets semester fullkomligt genialisk. Två nätters hotell i Stockholm inklusive Gröna Lund. Barnen överlyckliga över Gröna Lund och hotellnätter. Föräldrar överlyckliga över billig semester som lämnar pengar över till diverse husfix. Win- win!

Idag köpte jag Aftonbladets Härligt Hemma- bilaga med massor av korsord och soduku. Nytt projekt:
  • Lösa korsord i solen (Eller skuggan. Jag är lättroad och fixar båda) och försöka hålla liv i hjärncellerna till augusti.

Tusen och åter tusen år sedan jag skrev senast

Men här är en kort lägesrapport:

Jag har precis mejlat in sista inlämningsuppgiften för terminen. Om en timme ska jag följa med Leo på fotbollsträning, det vill säga sitta på en bänk i solen och se söta 5- åringar springa efter bollar.

I torsdag var det skolavslutning för eleverna.

På fredag har jag sommarlov.

Sweet!

I sommar ska jag köpa en i- phone, kanske skulle man börja fotoblogga istället? Så att det händer något här, menar jag.

Ni då? Lever ni?


RSS 2.0