Yes yes yes!

Skönt att hon gick vidare.

Nu var ju inte bantningen och tillfixningen och läppförstoringen förgäves, menar jag...Närå, jag gillar ju Charlotte. Såklart. Fast är fortfarande en aning stött att inte BWO vann, jag är en dålig förlorare OCH långsint. Fast berätta inte det för någon, då framstår jag ju som världens mest osympatiska människa.

Iallafall blir ju finalen på lördag betydligt roligare nu när Charlotte är med. Och Ciccis spanjor. Och Frankrikes låt som lät helt fantastiskt bra. Och piraterna som jag ringde och röstade på.

(Jag fick så dåligt samvete att jag inte kom på förrän tjugo i tio att det var semifinal i ESC, så jag tänkte att jag måste rösta på någon för att kompensera. Jag är ju trots allt ett stort Melodifestival- och ESC fan)

På lördag blir det chips, Marabou dajm, vin och ESC, och sedan tröstätning när det är omröstningarna för att man är så deprimerad att aldrig Sverige får poäng. Same procedure as every year, dear Sophie.

Kommentarer
Postat av: Anna

Men åååh... Vi skulle ju såklart haft melodifestivalkväll ihop ju! Well, över telefunken kanske..?

2008-05-22 @ 23:53:27
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Cicci

Satt just och kollade på ett program på TV som gick ut på att alla Spaniens spanjorer berättade att de skämdes över Spaniens bidrag och skulle bojkotta ESC... Jag försökte hitta numret till programmet för att berätta för dem att det inte är hälsosamt att ta sig själv på så stort allvar och att han är jättekul, men... det fanns inget nummer!!! Trovärdig kritik då?

2008-05-23 @ 14:43:12
URL: http://grancanariamamman.blogg.se
Postat av: Anna

Förstår inte hur du kan GLÖMMA ESC??? Hallå? Eftersom min käraste bögkompis har valt att jobba lördagar så kommer jag med största sannolikhet att sitta här alldeles ensam imorgon med glass och rosévin och se finalen, så jag hoppas att du finns tillgänglig på SMS min kära schlagervän. :)
kram!

2008-05-23 @ 21:02:25
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Maria

Anna: Nä, jag vet, är ju så pinsamt att jag bara dör. Jag MISSADE liksom när Charlotte sjöng...Ah well, på lördag sitter jag bänkad, I promise. Min mamma kommer på lördag, annars hade jag beordrat hit dig PRONTO min bästa schlagervän!! =) Men sms funkar det med!

2008-05-23 @ 21:07:14
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Anna

Dig kan man lita på! (Ja, för det mesta ;)) Vi hörs imorgon då!

2008-05-23 @ 21:12:45
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0