The plugghäst

I morgon och i övermorgon ska jag till min skola (Uppsala universitet) och gå igenom som saker som det relationella perspektivet och förtroendekapital, och det ska bli så himla KUL.

I love att plugga.

Litteraturen är bra, kursarna är bra, föreläsningarna är bra, diskussionerna är bra. Ja, men ni hör ju. Hade jag träffat på mig själv hade jag hatat mig.

Om tre veckor ska den första skriftliga tentamen in. Till och med DET ska bli kul!

Eventuellt är jag störd på något sätt?

Eller så är jag bara en ovanligt proffsig, kunnig och dedikerad lärare som förtjänar minst flera tusen i löneökning. Ja. Så säger vi att det är...


Update:

Så att ni vet att jag fortfarande finns, menar jag.

Potatisgratängen står i ugnen, mannen kör ved på gården, barnen spelar wii (Den lilla) samt är på Konsum med bästisen och handlar bröd (Den stora). Själv ska jag strax duka.

Och ikväll är det- Återigen!- Melodifestivalen. Livet leker.

Vem hejar ni på? Själv har jag ingen superfavorit, som jag alltid haft tidigare år, men mest hoppas jag nog på Eric Saade eller Swingfly.

En annan fantastisk sak är att "Big Brother" börjat igen. Ja, men skjut mig då. I love Big Brother! Fulkultur i dess ädlaste form. Senast det gick var Leo bebis, och jag hann precis natta 3- åriga storasystern innan jag satt som klistrad klockan 19.30 och ammade framför TV'n. Nu går det klockan 22. Passar perfekt! Skönast hittills verkar Vanessa eller Sanna. Störigast är Katerina och Katta (Heter hon så? Hon den äldsta?). Killarna har jag inte fått så mycket grepp om än.

Ja, nä. Om man skulle fortsätta med maten och dukningen.

RSS 2.0