Flärd

Ett perfekt sätt att tillbringa en lördagkväll:

När barnen hade somnat igår la jag mig på soffan och läste ut "Väninnan" av Denise Rudberg. Detta betyder att jag kunde ha fårskinnstofflorna på mig samtidigt som jag åt upp chokladbollarna från i fredags och hade en fin julgran lysande i bakgrunden, men ändå mentalt befann mig bland överklassen i Stockholm. När jag klockan 01 gick upp och la mig kändes det som att jag hade druckit drinkar och shoppat dyra kläder på NK i några timmar.

Genialt! Helt enkelt genialt.

Nu ska jag duscha och bädda sängar och dammsuga i vardagsrummet.

Kommentarer
Postat av: Ulla Karlsson

Hej Maria!
Kul att höra att du mår bättre. Hoppas jag klarar mig från förkylning. Var barnvakt åt Julia häromdan för hon var förkyld & nu är Åsa också sjuk. Jag överdoserar C-vitamin just nu. Jag tittade på videon "Bilar" med Julia & blev helt såld på den. Har bara sett korta snuttar förut. Jag ska nog önska mig den i julklapp!!! Kunde Leo ha kläderna jag köpte i London? Det är svårt att hitta fina pojkkläder där. Det är mest gulle-gull för flickor.
Hälsa familjen.
//Ulla

2007-12-16 @ 11:44:48
Postat av: Maria

Ulla, jag håller tummarna för att du klarar dig! Tusen, tusen tack för Leos kläder, de var jättefina. Coolast på dagis med kläder från London!
"Bilar" är bästa barnfilmen jag sett också!
Ha det fint, kram kram!

2007-12-16 @ 12:08:06
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0