Sopigaste bilföraren i stan

That's me. Jag parkerar som en kratta, vågar aldrig köra om, tycker det är läskigt att möta bilar på smal väg, blir stolt över mig själv när jag lyckas backa ut ur garaget utan att krocka med grannens bil eller vår trapp. Innan vi köpte bilen i september hade jag inte kört bil på 5 år, så det beror väl lite på det, men mest på att jag inbillar mig att vår Ford Mondeo är lika stor som en mellanstor svensk stads ishall. Det vill säga gigantisk. Och hur lätt är det att fickparkera med en gigantisk bil, jag bara frågar?!

Nu har jag iallafall fått för mig att de i bilarna jag möter kollar in min bil lite extra. Så där som i:
Fru: Börje! Börje, såg du? Den där lila Forden vi precis mötte, var det inte den som inte kunde parkera vid Hemköp förra fredagen? Du vet den vi stod och fnissade åt?
Börje: Ja jävlar att det var!

Så är ryktet igång. Jag som i hela mitt liv trott att jag någon gång skulle bli en kändis. Nu är den tiden här. Dock inte som i Maria- författare, Maria- dokusåpakändis, Maria- politiker, Maria- journalist, Maria- skolchef eller Maria- bästis med Martina Haag. Utan Maria- Sämsta bilföraren i Tierp.

Men det är kanske som de säger, all publicitet är bra publicitet. Eller nåt. Nu ska jag gå ner och börja läsa en julklappsbok, "Bekantas bekanta" av Mats Strandberg.

Kommentarer
Postat av: Case

Hahahaha! Ha som nyårslöfte att köra mer bil. Då kan du bli hon som kör bäst i Tierp istället. ;)

2007-12-28 @ 13:47:23
URL: http://case.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0