Bloggtips?

Har abstinens efter Alex och Calle och Cicci. Abstinens och tomrum. Älskar ju att läsa bloggarna i länktipsen, men behöver fler! Give it to me! Helst utan dagens outfit, detaljerade tråkiga vardagsbeskrivningar eller stavfel och smileys.

Englas showroom är förresten som Bullens brevfilmer när man var liten. Dåliga skådespelare, så pinsamma brev att man ibland satt med soffkudden framför ansiktet och kved av genans, konstig filmning. Dock tittade man alltid varje söndag.

"Hej Bullen, jag är en tjej på 30 jordsnurr som har ett problem. Jag kan inte sluta läsa Englas showroom, fast hon skriver inlägg med rubriken Lill-lördag. Vad ska jag göra?"

Svar: Vinn massa pengar på skraplott så att du kan köpa egna snygga kläder, lägenhet i Sthlm, inredningssaker och lattes och sluta låtsas att du har Englas showrooms liv.

Kommentarer
Postat av: nooni

jaaa ja tipsar om min blogg då. enjoy

2007-10-03 @ 23:20:20
URL: http://nooni.blogg.se
Postat av: Camilliondollar Baby

Ja, min läser du ju... Men kolla in länkarna inne i min blogg och se ifall du finner någon som du tycker om. Det finns absolut inga modebloggar där (vad jag vet)!

2007-10-03 @ 23:35:49
URL: http://BlogglosaCamilla.blogg.se
Postat av: Lotta

Den här förtjänar att läsas från start.

2007-10-04 @ 00:04:27
URL: http://sonjaochstormen.blogspot.com
Postat av: Cicci

Jag tycker tyvärr fortfarande att det är skönt att ha slutat blogga, men man ska aldrig säga aldrig... Lite info om mitt liv: Har börjat träna på gym med barnpassning! Fantastiskt! längtar redan tills imorgon och jag får gå dit igen (OBS, ingen ironi, allvarligt!). Yaiza dansar ballett och går på barnsång (den som du varit med på, du vet?!) och German jobbar 60 schemalagda timmar i veckan plus de han lägger till själv, så vi syns typ en halvtimme var tredje dag... På fredag ska jag på koncert: David Bisbal (vann Spaniens version av Fame Factory för en massa år sedan) och på lördag på barnkalas. Fortfarande inte en tavla på väggarna eller lampa i taket, flyttade in 1 februari... Kramar Cicci

2007-10-04 @ 00:27:09
Postat av: Annelie

JAJUSTDET! "Kära bullen.." Det hade jag förträngt. Kram!

2007-10-04 @ 01:51:05
URL: http://www.annelys.blogg.se
Postat av: Anna

Wow, gud vad glad jag blev! Seriöst, du lyste verkligen upp min morgon. Hehe :) wohoo! vad glad jag är nu! I love you man. haha.

2007-10-04 @ 06:52:04
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se
Postat av: Miss Keep Your Distance

Aaaah... Bullen... *nostalgi*

2007-10-05 @ 18:27:59
URL: http://mskeepyourdistance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0