Soundtrack of my life just nu:

Leo som står vid stereon och lyssnar på "Money, money" med Elin Lahnto om och om igen, en av hans favoritlåtar i hela världen.

Annars en softare än softast söndag.

Stellas dagiskompis J kom förbi på förmiddagen, och hon ville inte vara här själv så hennes mamma stannade också kvar. Är så glad att jag faktiskt hittat några kompisar här som jag faktiskt gillar på riktigt, som dagisbästismamman och så denna mamma. OK, två är väl inte något överdrivet antal kanske, men ärligt talat är det rätt svårt att flytta till ett mindre ställe. Folk är såklart trevliga och så, men det är ändå så extremt tydligt att de inte gärna släpper in några nya. Sådär som i "Jag har minsann bott här i hela mitt liv och har hela släkten här och är väldigt misstänksam mot storstadsbor (Haha, menar nu Uppsala), så kom inte här och tro att vi skulle bjuda in er på någon kräftskiva". Typ.

Men som sagt, I love mina jobbarkompisar och dessa två dagismammor och mina riktiga kompisar som är utspridda över hela Sverige och världen, så jag klagar inte.

Så jag och mamman har hängt i soffan medan barnen lekte på övervåningen, och sen stannade de kvar och åt lunch, och sen har jag tvättat två maskiner tvätt och byggt pussel med Leo och dammat i vardagsrummet och rensat bland dvd- filmerna.

Nu ska jag lägga i en maskin 40 grader vittvätt.

(Ja, förlåt, men jag har verkligen inget annat att skriva)

Sen kanske fundera över vad vi ska göra för mat? Gillar helger som kräver så lite hjärnkapacitet som möjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0