Ja, jäklar vad skönt att få skriva av sig lite

Fast vill ni höra en rätt jobbig sak? Bara för att en del har skrivit några märkliga kommentarer under bloggens dagar (Egentligen inte många kommentarer alls, kanske sex eller sju stycken under loppet av ett och ett halvt år, men de sitter ändå kvar någonstans), så tänker jag ibland när jag publicerar ett inlägg på hur det kan missuppfattas. Eller på att jag skriver så snabbt att en del formuleringar säkert låter konstiga. Eller på att några säkert läser min blogg och tycker att jag är värsta idioten och får vatten på sin kvarn efter ungefär varje inlägg.

Och så får jag lite ont i magen nästa gång jag kollar för att jag tror att någon har skrivit något i stil med "Amen tyckeru att du är så jävla bra själv rå eller?!"

Och då tycker jag inte det. Att jag är speciellt bra själv, alltså.

Det är nämligen det som är så scary när jag skrivit något skolrelaterat, att någon tror att jag menar saker ordagrant när jag tvärtom mest skriver en allmän iakttagelse. Eller att någon blandar ihop vad jag skriver här med hur jag är i min profession. För det är ju inte samma sak.

Skriver jag för säkerhets skull, och går nu ner och målar naglarna och ser lite på TV. See you later!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Om någon tror nåt annat så är det deras problem! Du vet ju vad du är för någon, och de som känner dig vet också det. De som inte känner dig och tror något om dig ska du skita i! Sådeså.

2008-12-01 @ 22:57:26
URL: http://grancanariamamman.blogg.se/
Postat av: Maria

Cicci: OK då, ska försöka =)

Kram och tack min vän!!

2008-12-01 @ 23:12:44
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tror att vi är jättemånga, precis som jag, som känner oss otroligt inspirerade av dina tankar och ord. Tyvärr kommer det nog alltid att finnas stolpskott här i världen som vill djävlas. Personligen läser jag din blogg för att du är en helt vanlig kvinna som verkar vara mycket duktig på att leva och på så sätt en mycket bra förebild för oss alla. Tack för att du delar med dig!

2008-12-02 @ 08:20:28
Postat av: Lina

åh, anonym härovanför skrev exakt det jag tänkte på! Kör hårt! :D

2008-12-02 @ 14:38:31
URL: http://sockerbitan.blogg.se/
Postat av: Maria

Anonym: ÅHHHH, vad otroligt gulligt sagt! Denna kommentar ska jag bära med mig i ett alldeles eget rum i hjärtat =)

Kram och tack själv, för att ni läser =)



Lina: Tusen kramar, min vän, och tack!!!

2008-12-02 @ 20:06:47
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0