Högtryckstvätt är ett underskattat nöje

När jag och Leo kom och skulle hämta Stella på kvällen så skulle dagisbästisfamiljen strax äta soppa och våfflor, och frågade om vi ville ha. Very nice. Är så otroligt skönt med kompisar som bara "Kom förbi sen, det spelar ingen roll vilken tid" och "Vi ska snart äta, vill ni ha?" och, som nu på kvällen, tyckte att vi skulle hänga med på ett kvällsdopp vid en badplats lite längre bort. Stella fick låna trosor att bada i och Leo fick bada naken.

Umgänge utan planerande bakom är verkligen så otroligt skönt.

Efter maten skulle pappan i familjen fixa i köket och mamman skulle plocka ihop ute, så då erbjöd jag mig att göra klart deras altanfixande med en högtryckstvätt. Jävligt fränt med högtryckstvätt. Tror att jag också måste köpa en och bli King of the altanstäd och biltvätt.

Vad mer? Kan man ha högtryckstvätt inomhus? Känns som om jag har fått ett nytt intresse.

Nu ska jag gå ner och kolla på "Mordkommisionen"- dvd från Aftonbladet, ett annat nytt intresse. Har del 1 och 3, och del 4 säljs den här veckan tror jag. Jämfört med "Grey's" är det ungefär som att bli dumpad av drömkillen och sen släpa hem fulla stolpskott från krogen, men i alla fall. Alltid något.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hallå där! När blev Mads Mikkelsen ett stolpskott??

2008-07-21 @ 20:33:17
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0