Sorry for no blogging

Inspirationen tog liksom slut.

Ska försöka hitta den igen. Just nu känns det som att jag inte skriver för mig själv eller min vän Cicci på Gran Canaria (Som var tanken från början), utan för folk som skriver itchy bitchy kommentarer som sätter sig under huden.

Har till och med tagit bort inlägg för att slippa. Och det vill man ju inte göra.

Ja, ja. Vad gör det om hundra år. Idag har vi i alla fall varit på järnvägsmuseum i Gävle (Värsta mysiga), shoppat stålull och framtida lördagsgodis på ÖB samt ätit på Max.

Häve a bra söndagskväll, darlings! Själv ska jag öppna fyrahundragrams- Tobleronen jag köpte på ÖB, och fundera ut ett bra gömställe i kylen så att inte barnen ser att jag ätit godis fast det inte är lördag.

Bra söndagskvällsplan: Toblerone, premiären av "Det sociala spelet" på fyran, några avsnitt "Grey's anatomy".

Ja, så får det bli.

Kommentarer
Postat av: mollya

För det första: jag läser din blogg o jag älskar att läsa vad du skriver. Jag kollar om det kommit fler inlägg fler gånger per dag än vad som kan vara hälsomsamt... ha ha... Särskilt nu när du är ledig o bloggar mer. Så en trogen läsare har du här!



O för det andra: i en blogg uttrycker ju den som skriver en hel del åsikter. Men du verkar def. vara en person som står för det DU tycker är rätt. Så fortsätt med det! Det finns ju alltid folk runt omkring en som inte tycker samma eller missförstår. Särskilt det skrivna ordet och särskilt när man inte känner personen så väl... I vanliga livet hänger man ju oftast med likasinnade, men i bloggform öppnar man ju upp för oliksinnade också.



Se även de mindre roliga kommentarerna som något positivt... Det är ju folk som har läst just DIN blogg och banne mig också bemödat sig att skriva en kommentar. Det du! :)



Stor kram o tack för att du finns. Jag sitter hemma o är i vecka 12 i min första graviditet. Att läsa om hur du klarar livet som typ 30 bast, tvåbarnsmor, yrkesverksam.. oh my! Du är min idol. Så det så! kram för det

2008-07-06 @ 20:50:46
Postat av: mollya

okej... en tredje sak också. Husmorstips mot illamående o spyende mottages tacksamt av erfarna mödrar! ;) Börjar bli riktigt desperat nu... :S

2008-07-06 @ 20:52:18
Postat av: Anna

Ja, det finns ju alltid bittra idioter som ska lägga sig i och förstöra. Men jag skulle bli jätteledsen om du slutar blogga! :(

2008-07-06 @ 21:52:48
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Cicci

Alltså!!! Nu blir jag rörd... för min skull!!!! (Tår i ögat)

Det är klart du inte ska sluta blogga din toka! Du är ju skitbra! Och har hur många läsare som helst! Och har fått högst TVÅ-TRE kommentarer som inte varit "you are my hero" sedan du började blogga!!! Det är inte illa pinkat! (Förlåt, jag börjar få Tourettes syndrom med gammeldags uttryck på äldre dagar...)

2008-07-07 @ 02:25:22
URL: http://grancanariamamman.blogg.se/
Postat av: Lina

As I've said before, Jag gillar det du skriver och dig som bloggare :D Du är KLOK!

2008-07-07 @ 20:55:33
URL: http://sockerbitan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0