Tredagars- inlägg

Åh, vad kul jag har haft! Vill ni höra om min helg? (Stupid question, SÅKLART att ni vill, eller hur? Och inte har ni väl något bättre för er de närmaste minutrarna än att läsa ett låååångt inlägg?

OK, då kör vi!)

Lördagen började med att jag packade in lilla resväskan och mig själv i bilen, och körde till Borlänge. Själv! Bara jag och Melodifestivalen -08 och Absolute summer hits med "Ella elle l'a" och 30- årsskivan med "Jimmy Dean" och 120 km/h på E4:an. Fränt värre. Skulle nämligen på högstadiebästis- darlingen Camillas möhippa, men det kunde jag ju inte skriva här eftersom hon läser min blogg.



Här har jag precis hämtat mammas nyckel hos lillebror Niklas (Mamma jobbade) samt firar att jag överlevde bilkörningen.

Sedan hem till mammas lägenhet, duschade, slängde i mig lite lunch och gjorde mig i ordning. I lugn och ro och utan barn around. Bara en sån sak!



Vi var åtta stycken som kidnappade Camilla på jobbet, en och en halv timme innan hon egentligen slutade. Anna gav henne en resväska och massa femhundralappar, och sa att hon skulle snabba sig att byta om innan vi åkte till Dala- Airport (Flygplatsen). "Ehh...OK?" sa Camilla och tog på sig 80-tals vippiga, färgglada klänningen med puffärmar samt leksakstiara- och spira.



Min fina Camilla i bilen till flygplatsen, en pytteliten aning nervös.

Vi: Jomen, pengarna räcker säkert till Mallorca. Vi går in i avgångshallen och ser vad det finns för något, serru!

Fast sedan gick vi in genom en dörr lite längre bort istället, och hon fick använda pengarna till ett litet propellerplan där piloten flög henne över hennes hus plus gjorde loopar, dykningar, snurrar och spinnar högt över våra huvuden på flygplatsen. Så jävla häftigt! Och så jävla modig den här bruttan är som trots världens nervositet innan de flög upp bara "Jomen visst, gör allt, jag vågar".



Det är vår Camilla, det! Sen sa hon när hon klev ur att det var typ det häftigaste hon gjort och tusen gånger bättre än tivoli.

Efter det orkade jag inte ta några mer kort, för jag var så upptagen med att ha kul och ta det lugnt...Hängde på Tanjas stora, fina altan och drack kaffe, åt choklad, drack vin, åt tacos, drack öl, lyssnade på musik, åt efterrätt, drack ännu mera vin and so on.

Very nice indeed.

Vi hade pratat lite om att gå ut senare på kvällen, men dels skulle Camilla jobba dagen efter och dels hade vi så kul på altanen att vi kind of glömde bort att gå ut.

Några av kvällens roligaste samtalsämnen:
  • Sanningen om varför Clock i Borlänge egentligen gick i konkurs -98
  • Camillas systras stories om när de var små
  • Det faktum att man faktiskt tyckte att "No coke" med Dr Alban var värsta high speed- partylåten när vi gick på högstadiet, när den i själva verket går jättelångsamt. Eller är det så att livet går snabbare nu?! Hm.
  • Om "No coke" passar som låt när Camillas och Fredriks lilla Alma döps samtidigt som de gifter sig? Är ju bra budskap och så...?
  • Tanjas roliga stories om kidsen som jobbar på städfirman där hon är arbetsledare
Några mindre roliga samtalsämnen var om renoveringar och kakelval, men då gick jag in och kissade.

Allt som allt en jättekul och mysig eftermiddag och kväll. Eftersom vi inte gick ut på krogen och typ drack tequila klockan halv två (som man ju lätt kan få för sig annars...) så var jag inte det minsta bakis dagen efter heller. Tjoho. I am the king of the vin och öl, liksom.

Så jag sov till elva (The luxury! The luxury!), åt frukost och läste tidningar, gick in och badade med hårinpackning och bubbelbad och promenerade sedan till Expert och köpte en ny dvd. (Av Camilla som jobbar som säljare där och därför fixar specialpris. Coolt)

Sedan hämtade mamma upp mig och vi åkte till Niklas och Kriztin och sötaste brorsonen Simon, och efter det till min moster som fick en liten Hampus för två veckor sedan.



Åhhhhhhhh. Dessutom somnade han i min famn. Åhhhhh igen. Sötnosen.

Well, för att efter detta snabba på berättandet en smula så kan jag berätta att jag även har:
  • Ätit pizza och chips med Kriztin i hennes soffa på söndagkvällen (OK, liiiiiiite bakis var jag kanske ändå)
  • Gått på Kupolen med mamma
  • Ätit lunch hos Camilla och Fredrik
  • Gått på IKEA med Camilla innan jag fortsatte bilfärden hem.
Och nu är jag hemma!

Rätt skönt det med.

Kommentarer
Postat av: Ragnhild

Nästa gång kanske det är din tur:)

2008-07-14 @ 22:11:12
Postat av: anna

hihi gud vad roligt! du måste kidnappa mig också när jag har möhippa ngn gång i livet!

2008-07-14 @ 22:36:35
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se/
Postat av: Anna

Määh! Hur snygg är inte du då?! Egentid, möhippa, vin på altan och beebis?! Blir nog fasiken inte sådär världsmycket bättre än så va? Puss på dig!

2008-07-15 @ 07:11:39
URL: http://annaeleonora.blogg.se/
Postat av: mollya

Fanken vilken helg! :) yeha

2008-07-15 @ 11:17:58
Postat av: Anna

Nice nice! Låter som en grymt lyckad möhippa. :)

2008-07-15 @ 11:49:18
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Camilla

Tack än en gång för antagligen världens bästa möhippa med världens bästa vänner!!!!!!!!



Puss och kram i massor

Ps. hämden är ljuv.....

2008-07-15 @ 22:52:44
Postat av: Maria

Camilla: Amen du är ju för söt! Tack själv =)

Och btw, filmen med dig i planet, stylish och rolig och som till och med lyckades kräkas med stil, är förmodligen bland det roligaste jag sett i hela mitt liv. Jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig =)

Få trettioåringar klarar en sådan close- up filmning med sådan glans och snygghet som du gjorde =)

2008-07-15 @ 22:57:46
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0