Lördagsmys

Outsourcade Stella idag till dagisbästisen. De har varit i Grekland en vecka och tjejerna har längtat efter varandra, så dagisbästismamman ringde igår och frågade om Stella ville komma dit och leka idag. OM hon ville! Så jag stoppade in barnen i bilen imorse efter frukost och iordning-görningen (Jomen, det är väl ett ord...?), svängde förbi Konsum för att köpa godis att spara till efter maten och släppte sedan av Stella hos kompisen.

Hann även sitta i köket en stund och prata med mamman, och fick bland annat se en massa Greklandskort i deras dator. Åhhhhhhhh...Stränder, palmer, glada barn på Bamse-klubb, restaurangmat. Cravings, cravings. Undrar om det är OK att jag tar billig sista-minutenflygstol och bor hos min kompis Cicci på Gran Canaria en vecka?! En familj på fyra pers går väl alltid att klämma in?

Iallafall. Var var jag? Jag och Leo lämnade Stella i trygga dagisbästisfamiljs-händer, och gjorde sedan stan. Vi körde runt och letade Ford-ställe för att kunna fråga om bilstereon, men hittade inte på det. (Kanske lika bra, en smula pinsamt att fråga på en verkstad varför stereon har slutat fungera alternativt hur man skruvar bort den) Efter det åkte vi till Granngården och shoppade några växter och fem 55-liters påsar jord samt till Systemet.

Sedan solig eftermiddag med pannkakslunch på altanen och fixande i trädgården.

Very much kvalitetstid indeed. (Varför skiljer man förresten på kvalitetstid och kvantitetstid med sina barn? Även fast man är med dem typ jämt så är det väl lika mycket kvalitetstid för det?)

I vilket fall är det lite lyxigt att bara ha ett barn ibland, och Stella kom hem som en liten sol för att de haft så roligt.

Stella: Och VET DU? M (mamman) hade gömt godiset och så fick vi gå runt och leta efter det med en karta och så hade vi SKATTJAKT!!

M är 1-7-lärare. Värsta barnproffset.

Sedan korv och pommes frites-middag, vattna i trädgården, hänga tvätt och ha ungefär tio tusen (Eller åtminstone sju) grannbarn lekande på uppfarten. Roligast är att Leo inte bryr sig ett dugg om att han är yngst, utan bara glider runt och är en i gänget. Alla är dessutom hur gulliga som helst och liksom "Vi kan passa honom i lekparken" och "Här Leo, vill du också hoppa hopprep?"

...Eller för att göra en lång historia kort: Soft lördag.

Kommentarer
Postat av: Cicci

Ni är sååå välkomna!!! Jag kan sova med Neyma, Stella skavfötters med Yaiza, du och Jonas och Leo kan sova i bäddsoffan!!! Kram Cicci

2008-06-07 @ 23:08:56
URL: http://grancanariamamman.blogg.se/
Postat av: Maria

Puss på dig!! I höst har jag 1 veckas höstlov för att vi ska på konferens en helg i augusti...Maybe baby klämmer vi in oss då?! Fränt att åka från höstrusk och hälsa på er! =)

2008-06-07 @ 23:47:52
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0