Borlänge-Loppisar, here I come!

Kolla in vad snyggt:

image203

Bild i nya Family Living, från Ola Lindholm och hans tjejs hus. Ett sånt barskåp ska jag ha, om jag så ska leta igenom varenda loppis-affär och loppis-bord i hela Sverige!

Bredvid skåpet i vardagsrummet ska det stå, i hörnet. Leos bilgarage får helt enkelt flytta på sig, för detta 50-talsskåp är nästan too good to be true.

Men jag ska hitta ett! Oh yes. Tror starkt på loppis-affären bredvid mamma.

(PS. Med att "Leos bilgarage ska flytta på sig" så menar jag ju inte att vi ska slänga bort barnens leksaker för att mamman ska ha ett skåp med spritflaskor i, utan bara att garaget får stå på golvet bredvid. For the record, alltså. DS)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Sen när du köpt skåpet och fyllt det med en massa sprit så måste du ju ha en fest! Fast då kommer skåpet sedan att vara tomt... Du kan ju alltid köpa ny sprit, jag menar Jonas måste ju ha någon kontakt kvar på Systembolaget så att ni får extra bra pris! Annars kan du fylla de tomma med vatten, det gjorde alltid vi i mina föräldrars barskåp, det funkade bra i de äckliga likörflaskorna som ändå ingen drack av...

2008-03-23 @ 21:47:31
Postat av: Christin

Kan du inte köpa Ola Lindholms skåp då? (Vem är det, förresten?) Och spriten fyller vi på i Riga, eller var vi nu hamnar! Ser fram emot sommarfest hos dig!!!

2008-03-24 @ 09:01:17
URL: http://bamman.blogg.se
Postat av: Joanna

Åh..barskåp.. :)

2008-03-24 @ 17:17:37
URL: http://mongoloiden.blogg.se
Postat av: Erik M (Vän av oordning)

Här använder vi städskåpet som barskåp. Det är inte säkert att det blir renare så, men åtminstone roligare städning :-P

Fast ugh vilken sunkig sprit de har!

2008-03-24 @ 19:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0