Dagens bästa:

Att en gammal kompis från Uppsala ringde i morse och frågade om hon och hennes barn fick komma och hälsa på. Sure you can, baby!! Mitt bästa, folk som ringer samma dag och frågar om vi kan ses. Jag blir stressad av att bestämma fika-dejter flera veckor i förväg.

(Detta gjorde tyvärr att många helger när vi fortfarande bodde i Uppsala blev rätt ensamma...Nutidens city-folk vill ju gärna bestämma fikor lång tid i förväg. Och vem vet då om man känner för att fika eller inte, liksom?! Sociala livet i Tierp är mer prata en halvtimme i hallen, som dagisbästis-mamman igår när hon hämtade sin dotter, prata på ICA eller ringa samma dag och fråga om man ska hitta på något. That I like!)

Anyway! Efter avklarat träningspass, pratande en halvtimme i hallen med kompis på gymmet samt godis-handling på Konsum så hämtade jag upp dem vid tåget. Har sedan ätit lunch, druckit kaffe och hängt i soffan under tiden barnen har lekt ikapp alla månader de inte har träffats på. Very, very nice.

Och träningspasset gick bra! Lovar från och med nu att jag ska sluta gnälla på lördagmorgnar "Åh, stackars mig, jag måste iväg och träna buhu", för när jag väl är där, får på mig träningskläder och kör mitt fantastiska pass med fantastisk musik och fantastiska deltagare, så är det ju jättekul. Oh yes.

Nu: Städa upp leksaksdrivorna
Snart: Potatisgratäng, kassler, fetaostcreme, ett glas rödvin. Because I'm worth it.
Sen: "Dödens grupp". Ja herregud, kvällstidningarnas journalister slår nya rekord.

Kommentarer
Postat av: Katti

Alltså gud va fjantigt det låter med dödens grupp, trodde det var ngt hot först. haha

2008-03-01 @ 19:34:43
URL: http://katjanathaliawall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0