En liten analys

Har gått runt här hemma hela eftermiddagen och funderat för mig själv. Melodifestivalskivan går varm, och min teori är följande:

BWO: Åhhhh, om de kunde vinna. Snyggaste sångaren, skönaste låten, bäst chans att lyckas bra i ESC PLUS klara av att behålla Sveriges schlager-heder inför resten av Europa.
Charlotte Perelli: OK, kan funka också. Och enligt Aftonbladets omröstning så ligger hon i topp med världens försprång. Men hey, vem vet vilka puckon som röstar på lördag.
Sanna Nielsen: Också favorit. Fin låt, men...Zzzzzz. Och hur stor är sannolikheten att denna låt tar oss från semifinal till final? Ca 0,07 %
Bröderna Rongerdahl: Enligt Alex Schulmans innelista ska vi satsa våra sista pengar på dessa, för han tror de kommer att "vinna hela konkarongen". Tja...Ja, jo...Varför inte. Fast om jag tänker efter så är ju faktiskt låten rätt kass, så tack men nej tack.

Fast om vi ska snacka riktig hardcore Melodifestivalanalys så gäller följande: Alla vet ju att det är det knäppa låtarna som kommer långt i semifinalen och finalen. Så vi röstar på Christer Sjögren och håller tummarna så hårt att knogarna vitnar att vi ska vinna hela Eurovision Song Contest med denna...Denna...Denna...Ja, vad man nu ska kalla det.

Men som sagt. Detta är hardcore-versionen. Och eftersom ingen av oss gillar  "I love Europe" så röstar vi på BWO imorgon.

OK? 


Kommentarer
Postat av: emma

http://enlitentax.blogg.se/1205483218_hll_utkick_efter_pier.html
vinsten r ett presentkort
på 150 kr
kan köpa smycke ,piercingar m.m!

2008-03-14 @ 21:00:29
URL: http://enlitentax.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0