Money, money

Nä, men det var väl bra att vi den här månaden ska betala CSN, fordonsskatt, elräkning, vattenräkning (Eller vad det nu är. Sophämtning? Från kommunen är det iallafall), telefonräkning och TV- licens. Dessutom standardräkningarna hyra, ränta på lånet, dagis, bredband och mobilen.

Det här betyder ju att vi inte har råd att köpa mat, och så går jag ner de sista två kilona så att mina sommarjeans passar. Säkert kommer några linnen och T-shirts och bikinis sitta bättre också, och så slipper jag köpa nya sommarkläder.

Alltså kommer jag på det här viset att TJÄNA pengar. Gud vad bra.

Inte kommer vi att ha råd att tanka bilen heller, så då blir jag vältränad av att cykla. Ja, det finns BARA positiva saker av att ha räkningar för ungefär tjugo tusen kronor.

Kommentarer
Postat av: Linda

20.000:- !? :O Jag ska aldrig bli vuxen. Jag ska nog bo kvar i min etta, barnfri, utan körkort och bil, och utan hemtelefon. Jag tycker jag har mycket i räkningar när jag har 5.000:-... Hädanefter ska jag nog hålla igen truten.

2008-05-21 @ 19:05:59
URL: http://liiindans.blogg.se
Postat av: Anna

Just det åh fan, det är CSN-månad! :(

2008-05-21 @ 20:47:49
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Christin

Jag gick över till månadsbetalning av CSN för några år sedan, och jädrar vad skönt det är! 1300 i månaden istället för 4000 i kvartalet...

Vilken otur att få alla räkningarna samma månad! Kolla datumen noga, några kanske inte ska betalas den här månaden?

2008-05-21 @ 22:33:45
URL: http://bamman.blogg.se
Postat av: Cicci

Jag körde en betalning av hela årets avgifter till CSN i början av året - jäkligt tur eftersom jag nu lever på luft och allmosor! Men jag ska ta till mig ditt tankesätt. Jag kommer ju att bli skitsmal och snygg och i slutändan tjänar jag säkert också pengar... på något vis?!

2008-05-21 @ 23:28:08
URL: http://grancanariamamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0