Påminnelse: Barskåpet

Ni kommer väl ihåg att kolla efter det här när ni är på loppisaffärer? (Alternativt hemma hos Ola Lindholm)



Hittar ni det så är det bara att säga till, jag är inte det minsta främmande för att åka till Helsinborg eller Haparanda för att shoppa loppis- barskåp. Inte alls.

Så kommer det att stå i mitt vardagsrum och se absolutely smashing ut, och jag kommer att ställa in en massa udda, snitsiga glas. Sen kommer jag på att man måste ha flaskor i sitt barskåp också, så då köper jag någon fin flaska Gin och några vinflaskor och lite olika likörer och ställer dit.

Och sen kan jag inte låta bli att dricka Dry Martinis när jag kommer hem från jobbet eftersom barskåpet är så fint och eftersom det ser så lyxigt ut med Dry Martinis. (Och eftersom jag ju måste använda glasen)

Sen leder det ena till det andra och jag kommer allt oftare till jobbet och luktar sprit, och så får jag sparken och Jonas och barnen lämnar mig och jag blir tvungen att flytta till en sunkig etta i ghetto- kvarteret men där är jag ju inte så ofta eftersom jag kommer att sitta med resten av alkisarna på bänkarna på lilla torget mitt emot ICA. Emellanåt vinglar jag dock hem till min etta och klappar på barskåpet som står det så fint bredvid tältsängen (De enda möblerna jag har) och säger för mig själv "Det var ju för tur att jag äntligen hittade mitt barskåp!"

Så. Ni hjälper väl mig att hålla utkik?

(Det kan ju även bli så att det kommer att stå i mitt vardagsrum och se absolutely smashing ut UTAN att jag börjar dricka drajor på eftermiddagarna. Ola Lindholm är till exempel inget fyllo, vad jag vet)

Kommentarer
Postat av: J

Åh! Du har också gåvan att totalt flumma iväg in i apokalyptiska/utopiska framtidsdrömmar med störda inslag =) Riiispekt

2008-10-03 @ 00:00:43
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: loly

Otroligt bra! :-)



Men du kollar väl UNT-annonserna regelbundet? Där tror jag du har chans att hitta för det är där alla pensiosar annonserar.

2008-10-03 @ 00:03:04
URL: http://lolybloggar.blogspot.com/
Postat av: Lina

Hahahaha!

Du är så jäkla rolig! :D

2008-10-03 @ 07:26:26
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: Chrillan

Jag LOVAR att hämta det åt dig om det dyker upp i mina trakter. Så kan du ta hem det nästa gång du hälsar på! Bra va? Nu gäller det bara att hitta det...

2008-10-03 @ 08:20:12
URL: http://bamman.blogg.se/
Postat av: AnneliH

Ha...ha...!!!!

2008-10-03 @ 16:42:40
URL: http://shaggkvist.se/wordpress/
Postat av: Emma

MAAARIA! Gick förbi Kavalkad Antikt & Kuriosa på Järntorget i går. I skyltfönstret stod något som var misstänkt likt barskåpet i fråga... Dock mycket större, hade inte öppna luckor så jag är inte säker... Men ring dit o fråga, är ju värt ett försök =) Kram

2008-10-04 @ 16:36:15
URL: http://bittermandel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0