Badtunne- fredag

Fast det var supermysigt igår. God middag (Fisksoppa med saffran), gott vin, god efterrätt (Smält choklad och frukt) och goda vänner. Efter middagen badtunna i typ två timmar. Bikini, landet, en stjärna som skymtade fram mellan molnen. En afterwork som heter duga, visst?

Planer för dagen: Not so much. Byta sängkläder. Klä på Leo som vill ut och leka. Laga lunch. Handla lördagsgodis, kanske lyxar vi till det och hyr en film till ikväll som hela familjen kan se*. Laga någon god lördagsmiddag. Kanske potatisgratäng? Never goes out of style.

* = Om hela familjen ska se blir det en smula trångt i vår 3- sits soffa, men det funkar. Men i vårt nya hus (Som vi ska köpa en vacker dag. Any year now...), DÄR ska vi ha en mörkgrå hörnsoffa. Vet precis vilken jag vill ha. ÅHHHHH, vad jag vill köpa ett hus. Har alldeles ont i magen av flytt- längtan. Inte blir det bättre av att vara hos kompisen A på landet, i hennes stora, fina hus med badtunna på altanen. Eller av att läsa "Family Living" till frukost... Men har lite planer på att nästa helg måla om i trappen. Barnen ska kanske få vara hos mormor över helgen, och vi kör ett homestyling- race. Vitt istället för fult gult med ful bård (Var så när vi flyttade in). Alltid något.

Nu: Byta sängkläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0