Planer för veckan: Äta nudlar

Jag och Stella tog en sväng till Uppsala idag efter jobb och skola. Täckbyxorna från P.O.P är ju outstanding superbra (Fast dyra), så när hon provat la vi undan dem. Problemet var bara att de endast fanns kvar i rött i hennes storlek, och hennes gamla vinterjacka är rosa. Inte helt matchande.

Men ett par bra täckbyxor i rätt storlek är ju alltid... Ja, Ett par bra täckbyxor i rätt storlek.

Så jag funderade vidare medan vi gick runt på stan och handlade tröjor, mysbyxor, jeanstights, strumpor. Åt på Max. Provade tre tusen saker på Cubus medan Stella tålmodigt satt på en bänk i provhytten. Slog till på ett par jeans och en randig, oversizad tröja för 399 kronor. Försökte även hitta ny vinterjacka till Stella (Den gamla är lite för liten), men hittade ingen. Tydligen ska 7- åriga flickor mest gå runt på skolgårdar och se söta ut, och inte leka. Hate that.

Tillbaka inne på P.O.P, när jag betalat täckbyxorna, så fick hon istället prova röda täckjackan till. Som såklart satt perfekt. I allra högsta grad alldeles förträffligt lekvänlig, plus absolut matchande till täckbyxorna. Dessutom var hon finare än finast i sina röda kläder. Så jag köpte den med. TUSEN KRONOR! Oh my. Men ungen blir varm och torr hela vintern, genom alla raster, utedagar och helg- häng med grannkompisarna.

Ute på gatan, bärande den stora påsen, fick jag dock sådan ångest att jag gick tillbaka till Cubus (Där jag varit tio minuter innan) och lämnade tillbaka jeansen. De var ändå lite, lite för långa, och jag har ju faktiskt hela garderoben full med kläder. Köpte istället en fotcreme från Body Shop.

Dagens konstaterande 1: Stellas vinter- outfit gick på 1700 kronor. It better be worth it.
Dagens konstaterande 2: En fotcreme gör ingen outfit. Men den är bra och luktar gott, och med lyxigt fotbad kvällen innan blir alla gamla outfits en liten, liten smula skönare.
Dagens konstaterande 3: Har haft en hemsk dag på jobbet, där jag snarare känt mig som dagisfröken än som högstadielärare. Funderade allvarligt på att säga upp mig och istället försörja mig på att vikariera på olika dagis. Är säkert roligare att läxa upp söta småbarn än galna tonåringar, som borde veta hur man beter sig. Men det gjorde jag inte. Sa upp mig, alltså.

Men det var himla skönt att åka iväg en sväng på eftermiddagen. Shopping- get away med restaurang (Nåja)- besök gjorde onekligen dagen lite bättre.

Nu: Gå ner och bada fotbad och se ett avsnitt "Medium".
Sedan: Gå och lägga mig och tänka att i morgon är en annan dag. Som Christer Björkman skulle sagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0