Söndagsmys

Har kört bil från Borlänge i hällregn (Har varit där även denna helg. Namngivningskalas för lilla Maja, plus att vi även hunnit med häng hos fina Camilla med familj, träffa farmor och Mc Donals- lunch. Very mysig helg indeed), så nu känns det skönt att vara hemma.

Tofflor och mysbyxor. Tvätta några maskiner tvätt. Tända ljus för att få upp värmen i huset. Köttfärssås och pasta- middag, ska strax börja laga. Kanske hinner dammsuga övervåningen?

Skönt att det känns skönt att vara hemma, för vi får dras med lilla parhuset ett tag till... Vi lägger ner huset vi funderade på, för det är inte värt pengarna. Vi skulle nog få det om vi la utgångsbudet, men... Nä. Det var lite för mycket att fixa på det. Och dyr uppvärmning. Och för litet rum till Leo. Plus några andra nackdelar.

Visserligen en hel del fördelar också (Som till exempel att min trädtapet skulle passa perfekt i hallen...), men vi tog igår kväll, på promenad till kiosken för att köpa tidning medan barnen var kvar hos mamma- Oh the sweet joy of barnvakteri- ett vuxet beslut att det var för mycket pengar och för mycket renovering.

Sedan gick vi runt bland mexitegelvillorna bakom kiosken och filosoferade över vårt drömhus som (Förhoppningsvis) kommer när det kommer.

Dessutom slipper vi flytta i decemberkyla. Bara en sån sak.

Kommentarer
Postat av: Chris

Kan du inte berätta mer om namngivningen? Vi är också inne på något sånt istället för dop i kyrkan. Vad gör man?

2009-10-13 @ 13:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0