Back in town

(Byn?)

Fast tyvärr känner jag mig alldeles för relaxad för att skriva något blogginlägg av värde. Ni har märkt det, va? Det är sol, bad, tapettankar, grillning som gäller. Plus massa, massa husfix.

Utan att jag egentligen vill tänka så mycket på huset. Än. Det gäller att njuta av sommaren. Till exempel håller jag på att läsa om de senaste Harry Potter. Just nu är jag två tredjedelar igenom den sista. Spännande värre. (Jag minns hur det slutar, men inte riktigt vägen dit. Ah, härliga semesterläsning).

I Borlänge var vi barnvakt till sötaste brorsbarnen, blev bjudna på restaurang av mamma, badade i fina Dammsjön, grillade hos ännu finare vänner, shoppade yttepyttelite reafynd på Kupolen (Handpenningen för försäljningen av vårt hus har kommit- PRAISE THE LORD- fast allt måste egentligen gå till tapeter och målarfärg. Ny soffa. Ny matta... Ja. Ni vet. Men till exempel ett trepack kalsonger till Leo från Cubus för 39 kronor måste man ju få köpa?) samt umgicks med familjen. Myspys.

Nu: Kolla bioutbudet i Uppsala innan datorn dör (Den gör det med jämna mellanrum). Om jag inte får se SATC 2 snart så... Tja. Händer väl inget speciellt. Egentligen. Jag får lov att hyra den istället. Fast satan i gatan vad tråkigt det skulle vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0