Dagens i- landslycka (Istället för i- landsproblem. Tänkte jag?)

1. Badrummet är klart.

Åh, det är så fint. Bänkskivor och hyllor är nu på plats, och det är så fint där inne att jag typ vill bo i mitt badrum jämnt. Kan man det? Dagisbästismamman ringde tidigare, och de har köpt ny kyl och frys. Superlyx till deras gamla, stora hus på landet. Tror att vi pratade en kvart om hennes kyl och frys (Till exempel om hur man ställer in varor i kylen, och behöver de kanske köpa nya, fina matlådor nu när de har alldeles sprillans ny frys?), och sedan en kvart om mitt badrum. Men hey. Materiell lycka är också lycka.

2. Jag har fått en ny mobil.

Gratis om jag förlängde abbonemanget, samt hemskickad med posten. En shopping i min smak. Det är svart, cool, smal, har inbyggd radio, kamera, man kan göra riktiga smileysar i sms, snygg grafik. Satt i onsdags kväll och gick igenom alla funktioner, och kände mig som en fjortonåring. Hann till och med tänka "Eleverna har ju sina telefoner med sig på lektionerna. Kanske kan jag ha det också? Vill ju inte lämna denna skönhet ensam i lärarrummet".

Dock besinnade jag mig. Men visst är den snygg? Jag kollar sms ungefär en gång var tionde minut, bara för att få hålla den i handen. Så text me, darlings!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0