Bebis

Åh, han var SÅÅÅ söt, ni kan ju tänka er en liten skrutt som knappt är två veckor gammal. Och tänk att jag är faster!! Känns stort, faktiskt nästan lika bra som att vara mamma.

Lugn och skön dag med lunch, bebis-och barnhäng i soffan, fika, leka med lego (slutade dock med att det till sist bara var jag och brorsan kvar som byggde men det var lika kul för det. Kändes som back in the old days) och grilla på kvällen.

Topp 5 roligaste leksakerna (om jag får välja):
1) Lego
2) Pussel
3) Barbie om jag får städa barbiehuset
4) Sitta i sandlådan vid fint väder (fast då sitter jag i och för sig bara och solar och låter barnen gräva runt mina fötter så det kanske inte gills?)
5) Jag ligger i Stellas säng och barnen är doktor och pillar i mitt öra med olika plastpinnar=nästan som att ligga och vila

Nu: Kolla Selma Lagerlöf-spa-hemsida och se om det är nåt att hänga i julgran som 30-års present till sig själv. Vi sa när vi var typ 21 att det här med Spa verkar ju mysigt men rätt mycket tantvarning. Man kanske kan bestämma att vi gör det när vi fyller 30? Och plötsligt, helt out of the blue, ingen förstår nånting, så ska man tydligen fylla trettio snart???!!!!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Halloj, fantastiskt rolig blogg du har! Du skriver som du pratar ju! Jag kan liksom höra din röst medan jag läser meningarna! Jag ska läsa så ofta jag kan! Har nu lyckats bygga mig en blogg här på blogg.se, men tycker inte att det tekniska är helt självklart... ceciliaisakson.blogg.se...
Kram på er allihop!

2007-08-17 @ 22:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0