CSI

Kriminalserier med obduktioner och uppskurna kroppar tillsammans med Marabou mjölkchoklad i soffan. Ahh, lovely, lovely fredagkväll. Plus att jag har hängt tvätten. Och hunnit läsa Klick i reklampauserna.

Det här tyckte några PR-människor var en bra TV-reklam: "När du druckit kaffe- ta ett V6-tuggummi, efter sallad- V6, efter sushi- V6, efter en avsugning- V6." Ehh, nej tack, det är bra ändå. Ska inte köpa V6 mer. Blev inte så sugen. Håller mig nog till Extra istället. Med eller utan blow jobs innan.

Puss och god natt!!

Kommentarer
Postat av: Chrillan

Tror inte att jag har ätit V6... Är en Extratjej precis som du. Jag har en ny idé angående SPAET, (nä det har du väl aldrig hört förut???) Är helt inne på Selma, det ser jättebra och välordnat ut med skyhög glamourfaktor. Men man måste inte sova över där för 1895:- natten, man kan ta sig hem till Karlstad och sova gratis! Stefan har redan lovat att hålla sig ur vägen. Dagspa utan mat kostar 495:- för hela dagen. Då har man råd att ta dyrare behandlingar!!! O sen när vi har tröttnat så tar vi tåg hem och super te i Karlstad. Alternativet är att göra samma sak i Gbg, dagspa o sova hos Karin. Ska kolla upp det!

2007-08-11 @ 11:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0